MENU

13:26
Спартакіада області з пляжного волейболу -2016 (жінки) - 2016

Третій змагальний день Спартакіади області з пляжного волейболу відкривали представниці прекрасної половини людства, які зачаровували присутніх не лише зовнішньою красою, а й красивим та змістовним волейболом. Тринадцять команд першої групи провели турнір на одному диханні, а красивим завершенням ігрового дня стала напружена боротьба за розподіл призових місць. В підсумку змагань, третє місце посіла команда міста Вовчанськ, яка в двох сетах здолала суперниць з Лозової. А в фіналі волейболістки міста Первомайський (Ольга Майорова та Вікторія Щербина) в трьох сетах переграли пляжниць Дергачівського району і стали переможницями Спартакіади.

         Останній ігровий день на кортах проводили представниці жіночих команд другої групи, які видали на суд глядачів не менш яскраве видовище аніж їх попередники за попередні ігрові дні. Заявки до участі в турнірі подали чотирнадцять команд. Попередні ігри команди провели на одному диханні, швидко визначивши переможців і невдах першого етапу та повели подальшу боротьбу за просування турнірними сходами по різним ігровим сіткам. Волею жереба дворічанки проводили першу гру відразу за вихід до четвірки. Суперницями наших волейболісток стала збалансована команда Чугуївського району, яка не один рік є учасником обласних змагань і має певний досвід виступів на подібних турнірах. Стартова партія особливим протистоянням не відзначалася і дворічанки (Анастасія Медяник – Юлія Демченко) впевнено перемогли з рахунком 11:3. Але наступна партія стала повчальною для наших пляж ниць. Припустившись власних помилок, наші дівчата поступилися в скороченій партії 6:11. Миттєво зробивши висновки і проаналізувавши помилки, дівчата зібралися і виграли вирішальний сет (11:8, перемігши у грі 2:1.

         Стадія півфіналу подарувала протистояння з командою Великобурлуччини. Особливих проблем у досягненні позитивного результату наші дівчата не мали, впевнено перемігши суперниць у двох сетах (11:2; 11:3). Дівчата сусіднього з нами району змогли зібратися у грі за третє місце, де сперечалися за перемогу у трьох сетах, але поступилися у впертій боротьбі. У малому фіналі перемогу святкували спортсменки Сахновщинського району (Гумірова Юлія – Третяк Ольга).

         А завершальний акорд спартакіади робили дворічанки у матчі фіналу, де суперницями наших волейболісток знову були дівчата з Чугуївського району (Крахмальова Уляна – Бойченко Дарія). Зробивши належні висновки та добре налаштувавшись на фінал, пляжниці Дворічанщини впевнено довели свою перевагу у двох сетах (15:7; 15:7) і стали переможницями обласних змагань.

         За перемогу команду Дворічанського району нагороджено кубком і грамотою Департаменту молоді та спорту обласної державної адміністрації, в особистому заліку волейболісти отримали грамоти і медалі від організаторів. Призери відзначені грамотами і медалями відповідних ступенів.

         Таким чином, після переможного дублю у класичному волейболі, дворічанські представники крилатого м’яча довели свої лідерські амбіції і повторили подвійний успіх у волейболі пляжному, з чим ми їх і вітаємо! А ще зичимо нових перемог і бажаємо впевнено тримати лідерство в загальному заліку Спартакіади області з видів спорту! Залишитися на вершині таблиці нам цілком до снаги!!!

Все фото здесь!

В. Каща

Переглядів: 594 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: