MENU

13:12
Спартакіада області з пляжного волейболу (чоловіки) -2016

       Чотири дні поспіль на спортивних майданчиках зони відпочинку «Арізона» Олексіївського лугопарку в м.Харкові, точилася боротьба серед спортсменів-пляжників в змаганнях Спартакіади області на кубок обласної державної адміністрації з волейболу пляжного серед чоловіків та жінок.

         Першими в боротьбу вступили представники сильної половини людства. Змагання розпочинали дванадцять команд пляжників першої групи. У малому фіналі за третє місце команда м.Первомайський в трьох сетах здолала суперників з Дергачівського району, а в головному матчі дня двійка представників Харківського району (Олександр Чемерицький та Сергій Іваненко) була переконливішою за команду міста Куп’янськ у двох сетах.

         Наступний день подарував глядачам протистояння чотирнадцяти команд другої групи, серед яких стартували чинні чемпіони останніх трьох сезонів, претенденти на високі місця команда Дворічанського району. В першій зустрічі суперником дворічан (Дмитро Дацик – Максим Серік) стала команда Зачепилівського району. Але через травму одного з гравців суперники були змушені відмовитися від подальшого виступу, залишивши дворічан без ігрової практики на початку турніру.

         Далі, пройшовши сито відбору, суперником наших хлопців стали волейболісти Великобурлуцького району. Сил, аби чинити опір чинним володарям трофею, у суперників вистачило лише на першу партію, тому дворічани впевнено здолали і цей бар’єр і вийшли до півфіналу. Рахунок матчу 2:0 (11:9; 11:3). За вихід до фіналу дворічани сперечалися з минулорічними суперниками по фіналу командою Первомайського району. На цій стадії команди грали до п’ятнадцяти очок у боротьбі до двох перемог і продемонстрували якісний та видовищний волейбол. Як і торік, суперники намагалися чинити опір нашим волейболістам, але у вирішальний момент майстерність дворічан була вищою. Як наслідок, перемога з рахунком 2:0 (15:10; 17:15) і вихід до фіналу.

         У матчі за третє місце команді Первомайського району (Олександр Глущенко – Віталій Чернявський) протистояли спортсмени з Великого Бурлука. Клас первомайських волейболістів видався вищим і вони заслужено перемогли у двох партіях (15:9; 15:9). А головний матч дня став прикрасою волейбольних змагань і протистоянням добре відомих волейбольних команд-двійок. Суперником дворічанських волейболістів стала добре відлагоджена команда пляжників Куп’янського району у складі братів Теплякових – Юрія та Романа. Суперники, відомі один одному своїми ігровими діями і тактичними побудовами, розпочали без розвідки. Красивий волейбол у виконанні команд часом захоплював. Боротьба в обох сетах тривала рівна і напружена, а кінцівку кожної з партій краще провели дворічани. Вони цілком заслужено перемогли (2:0 – 15:12; 15:13), вчетверте поспіль здобувши першість в обласних змаганнях з волейболу пляжного. Другі спортсмени Куп’янського району, треті – пляжники Первомайського району.

         За перемогу команду Дворічанського району нагороджено кубком і грамотою Департаменту молоді та спорту обласної державної адміністрації, в особистому заліку волейболісти отримали грамоти і медалі від організаторів. Призери відзначені грамотами і медалями відповідних ступенів.

Фото
В. Каща

Переглядів: 733 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: