MENU

11:41
Стартував XXI Чемпіонат Харківської області «Дитяча ліга»!

Стартував XXI Чемпіонат Харківської області «Дитяча ліга»! На цьому тижні іграми в групах «Б» і «Г» стартував XXI Чемпіонат Харківської області «Дитяча ліга» з волейболу серед юнаків 2005-2006 р.н. За регламентом чемпіонат буде проходити в два етапи. Попередній – на якому команди змагаються у відбіркових групах. І фінальний - куди потрапляють по дві кращі команди з кожної групи. За такою схемою чемпіонат заплановано в трьох вікових категоріях у юнаків і дівчат.

В цьому році у юнаків старшої вікової категорії подано 21 заявку на участь в чемпіонаті. Головна суддівська колегія розділила команди на 4 групи – «А» (м.Харків), «Б» (смт.Дворічна), «В» (м.Куп'янськ), «Г» (м.Первомайський). До складу групи «Б» увійшли команди КЗ «Великобурлуцька ДЮСШ» Великобурлуцької селищної ради - В.Бурлук-1 (тренер В.Шестопалов), В.Бурлук-2 (тренер А.Ситник). Команду юнаків Борівської ДЮСШ Борівської селищної ради (тренер В.Голік).

Хазяїв майданчика КЗ «ДЮКФП «Юність» Дворічанської селищної ради представляли команди Юність-1 (тренер В.Домнін) і Юність-3 (тренер В.Комісаров). За підсумком ігор в цій групі з першого місця до фінальної частини пройшла команда Юність-1. Другу «путівку» до фіналу виборола команда В.Бурлук-1. Третя місце групі «Б» у команди Юність-3. По завершенню ігор, дипломами КЗ «ДЮКФП «Юність» біло відмічено кращих гравців цього етапу змагань - Ярослава Татаренко (Юність-1), Дмитра Ігнатова (В.Бурлук-1), Андрія Лукашова (В.Бурлук-2). Захід відбувся з дотриманням карантинних рекомендацій.

Володимир Домнін

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 259 | Додав: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: