MENU

11:39
Відбувся волейбольний турнір пам’яті С.А.Резніченка.

07 січня в спортивному залі Топільского ліцею відбувся, вже другий за ліком, волейбольний турнір пам’яті вчителя фізичної культури Топільскої ЗОШ Станіслава Анатолійовича Резніченка.
Того дня, щоб вшанувати пам'ять палкого прихильника спорту і туризму, зібрались три команди. Колектив «Випускники» об’єднав учнів старших класів Топільского ліцею. Основу команди «Студенти» склали нещодавні випускники цього закладу, які зараз продовжують навчання в різних вишах країни. Збірна вчителів Дворічанщини об’єдналась на турнірі під назвою «Бюджетники».


На церемонії відкриття до присутніх звернувся директор Топільского ліцею Олександр Олексійович Базарний. Він подякував волейболістам за участь в змаганнях, побажав яскравої гри і перемоги кращим.
Згідно з умовами змагань команди зіграли між собою одноколовий турнір зі скороченою кількістю партій.
Не програв жодного сету перше місце посів колектив «Бюджетники».
Друге місце посіли «Студенти», що тільки на «більше-менше» здолали опір «Випускників».


Під час офіційного підведення підсумків Олександр Олексійович нагородив переможців пам’ятним кубком, а всіх призерів медалями і грамотами.
Окремо було відмічено кращих гравців в командах – Сергія Довгополого (Бюджетники), Сергія Колісника (Бюджетники), Єлизавету Бугакову (Студенти) та Кирила Карпенко (Випускники).
Організатори і учасники вдячні Івану Петровичу Хавелову за допомогу в організації турніру.
Захід відбувся з дотриманням карантинних рекомендацій.


Володимир Домнін

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 359 | Додав: | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: