MENU

09:53
ВІДКРИТИЙ «КУБОК МІСТА КУП’ЯНСЬК » З ВОЛЕЙБОЛУ СЕРЕД ЧОЛОВІЧИХ КОМАНД.


30 жовтня на майданчику спортивного комплексу ДЮСШ «Металург» (смт.Ківшарівка) за підтримки міського голови Геннадія Мацегори відбувся відкритий «Кубок міста Куп’янськ» з волейболу серед чоловічих команд.


Учасниками цього турніру стали чотири колективи – «Оскіл», фактично збірна міста Куп’янськ, збірна міста Ізюм, команда «Вокзал Харків-Пасажирський» та збірна КЗ «ДЮКФП «Юність» з селища Дворічна.


Команди зіграли одноколовий турнір зі скороченою кількістю партій. За підсумком ігор четверте місце посіла команда «Вокзал Харків-Пасажирський». Збірна КЗ «ДЮКФП «Юність» здобула третє місце.


А доля «золотих» нагород вирішувалась в заключному протистоянні між збірними Ізюму та Куп’янська. «Обмінявшись» перемогами 21-25, 25-20 команди максимально зібрано зіграли в третьому укороченому сеті. Обидва колективи діяли настільки впевнено, що навіть не виникло потреби використати перерви для внесення корегування в дії гравців.
За такої гри команди зіграли практично подвійний тай-брейк, який закінчився з рахунком 25-27 на користь куп’янчан. Відповідно збірна Ізюму – срібний призер турніру.


Офіційну церемонію нагородження провели заступник голови федерації волейболу Куп’янська Владислав Зіпунов та директор ДЮСШ "Металург" Анатолій Фомінський. Призери турніру були нагороджені пам’ятними кубками та медалями.


Захід відбувся з дотриманням карантинних рекомендацій.


Володимир Домнін

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 453 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: