MENU

13:58
XXIX Кубок України серед ветеранів волейболу

Кубок відбувався у  селищі Коблеве. Перша зміна: 04-08.09; друга – 08-12.09. 


    А все починалося так.  На звітно-виборчій конференції ФВХО  25 червня  поточного року співголова ветеранської комісії Печериця Л.Т. у своєму виступі звернувся до кураторки жіночих команд Скрипник Л.А. з пропозицією виставити для участі у XXIX Кубку України, по можливості, якнайбільше команд. На нараді активісток комісії було вирішено виставити усі шість номінацій: “35+” – “60+". Щоб досягти цієї мети, домовились, що деякі гравчині (за своїм бажанням та можливостями) зіграють за дві номінації у двох заїздах:  “40+” - за “35+”;  “45+” - за “40+”;   “50+” - за “45+”;   “60+” - за “55+”.    Були затверджені відповідаючі за кожну номінацію. Почалися тренування і підготовча робота. 

 


    Заздалегідь були заброньовані місця у пансіонаті “Связист”, на території якого знаходяться волейбольні майданчики поряд з  берегом моря. Проїзд учасниць. Треба відмітити згуртованість харківських команд. Вболівали активно за своїх. І результат, здається, непоганий: збірна “Харків-50+”  (“Драйв” і  ”Талісман”) посіла друге місце, ставши срібною призеркою Кубку;   “Освіта-60+” посіла третє місце, ставши бронзовою призеркою Кубку.  Команди:  “Харків-40+” (“Освіта-40+”,  “Драйв”,  “Талісман”);    “Освіта-55+” посіли четверті місця у своїх номінаціях, команди “Харків-35+” (”Освіта-40+“, ”Талісман”,”Меламед”) та “Харків-45+” ( “Драйв”, “Талісман”) – п’яте місце.


    Вперше за останні 12 років Харківська область виставила команди в усіх  шести номінаціях. До речі, колектив ”Освіта“ (а, значить, Харків) ще в далекому 2001 році був ініціатором (і організатором команд в Україні) відкриття на Кубку України номінації “40+”.  І в 2002 році у Кубку України вже брали участь регіональні команди ”40+“.  Всі подальші номінації: “45+”, “50+”, “ 55+”, “60+” теж ініціювалися колективом ”Освіта“.


    Висловлюю щиру подяку за підготовку до змагань, підтримку, згуртованість і взаємовиручку  усім учасницям змагань, зокрема,  капітанам команд:  Анжелі  Зінченко (яка змогла  зібрати команду “35+” після  відсутності цієї номінації у нас з 2008 року), Юлії Корольовій,  Наталії Печеніній,  Світлані  Чистіній,  Аді  Лоцман та представницям-гравчиням  Ірині Школьній (“Драйв”)  та Світлані Полуян ”Талісман”.


Перший віце-президент ФВХО, голова комісії ветеранів волейболу Печериця Леонід Трохимович дуже задоволений результатом  нашої участі у XXIX Кубку України. Він висловлює подяку усім учасницям змагань і бажає: “Так тримати, дівчата!” .
    В свою чергу усі волейболістки від щирого серця, одностайно, висловлюють подяку Леоніду Трохимовичу за дружню підтримку і вболівання на майданчику, за піклування, за прекрасний вечір-відпочинок та комфортний автобус.
    Залишилися найкращі спогади. І це вже історія. Попереду – майбуття і нові Кубки України.

 

Фотоальбом турнира


Куратор жіночих ветеранських команд,
Почесний ветеран волейболу
Скрипник Л.А.

Категорія: Волейбол Украины | Переглядів: 464 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: