MENU

09:23
90 річницю заснування газети «Дворічанський край» відсвяткували яскравим турніром з пляжного волейболу!

    90 річницю заснування газети «Дворічанський край» відсвяткували яскравим турніром з пляжного волейболу! Сучасна молодь з головою поринула у віртуальне життя і отримує будь-яку інформацію вдивляючись в монітор комп’ютера чи екран телефону. Юнаки рідко переглядають газети чи інші паперові видання. А всього декілька поколінь назад газета була головним носієм інформації… З нагоди святкування 90-річниці від дня заснування, редакцією газети «Дворічанський край» спільно з відділом освіти, молоді та спорту Дворічанської селищної ради та Дворічанським КЗ ДЮКФП «Юність» було організовано та проведено турнір з пляжного волейболу серед юнаків і дівчат. Ці змагання зібрали кращих вихованців-«пляжників» ДЮКФП «Юність» і ДЮСШ «В-Бурлук». Відразу на двох піщаних кортах змагались 11 пар юнаків і 10 пар дівчат. Щоб максимально задіяти усіх учасників і, враховуючі «спекотний» прогноз погоди, змагання провели за турнірною схемою «Королі пляжу». Протягом двох годин ефектні подачі змінювались захоплюючими розіграшами, розчарування від помилок змінювалось вигуками радості від вдалих дій. А потім настала тиша в очікуванні оголошення підсумків … Святкову церемонію нагородження провели головний редактор газети «Дворічанський край» Андрій Фомін та заступник Дворічанського селищного голови Олександр Перепелиця. Відмітимо, що у дівчат для визначення срібних і бронзових призерів довелося рахувати додаткові показники відразу у трьох команд! Третє місце посіли А.Саранді – А.Соловей. Пара А.Шейгус - В.Ісаєнко посіли другу сходинку п’єдесталу. Головний приз змагань у дівчат отримав дует В.Ткачова – К.Близнюк. О.Кісіль – В.Петровський посіли третю сходинку п’єдесталу у юнаків. Другими стали Р.Жепка - Д.Дорошенко.

    А переможцями турніру присвяченого 90-річчю газети «Дворічанський край» стали М.Федосєєв – Я.Татаренко. Переможці і призери змагань були нагороджені відповідними грамотами і подарунками від редакції нашого часопису. Окремими подяками було відмічено керівників гуртків Андрія Солонину (с.Тополі, КЗ ДЮКФП «Юність») та Віктора Шестопалова (с.Андріївка, ДЮСШ «В-Бурлук») за підготовку команд до виступу на цих змаганнях.

    Плине час, змінюється світ, зникають старі звички і з’являються нові. Проте віримо, що газета «Дворічанський край» продовжить і надалі займати свою інформаційну нішу в житті громади Дворічанщини! Змагання відбувались з дотримання карантинних рекомендацій.

 

Володимир Домнін

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 494 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: