MENU

15:24
Чемпіонат Харківської області «Дитяча ліга» (дівчата 2002-2003 р.н.) – попередній етап – м. Лозова: ВПЕВНЕНА ХОДА ГОСПОДАРОК

         В місті Лозова відбулися матчі попереднього (групового етапу) волейбольної «Дитячої ліги» Харківщини серед дівчат 2002-2003 років народження. В змаганнях стартували п’ять команд, які протягом двох днів з’ясовували спортивні стосунки в боротьбі за вихід до фіналу. За три завітні перепустки до фінального етапу сперечалися команди ДЮСШ м. Лозова, ДЮКФП «Юність» (смт. Дворічна), ДЮСШ смт. Близнюки, ДЮСШ «Олімпія» (с. Краснопавлівка, Лозівського р-ну) і ДЮСШ с. Орелька (Лозівського р-ну).

         З перших матчів групового етапу господарки чітко позначили свою перевагу, вигравши стартовий поєдинок у ДЮСШ «Олімпія» з рахунком 3:1. Надалі юні лозівчанки з таким же рахунком переграли інших своїх суперниць, а команду ДЮСШ с. Орелька перемогли «насухо» - 3:0. З таким переможним графіком господарки з першого місця потрапили до фіналу.

         Дворічанки після тривалого переїзду до місця змагань стартували на турнірі з двох поразок від ДЮСШ смт. Близнюки і ДЮСШ «Олімпія» з однаковим «сухим» рахунком 0:3. Лише в другий ігровий день спортивна вдача посміхнулася юним вихованкам клубу «Юність» (керівник гуртка Каща Л.А.), коли вони перемогли у трьох партіях дівчат з Орельки. А от остання зустріч знову принесла розчарування нашим дівчатам у вигляді програшу лідеру, хоча переможну партію у свій актив наші юні волейболістки зуміли записати. Підсумок матчу 1:3. З такими результатами «Юність» зупинилася на четвертій сходинці і розпрощалася з мріями про фінал.

         В другий ігровий день було багато цікавої боротьби і красивих ігрових моментів. Підсумком змагань попереднього етапу став вихід до фіналу з групи юних представниць ДЮСШ смт. Близнюки і ДЮСШ «Олімпія», в очній зустрічі яких перемогу в трьох сетах святкували дівчата з Близнюків.

         Матчі іншої групи заплановано провести в Харкові, де спортивну суперечку ведуть шість команд. Серед ймовірних претендентів на вихід до фіналу дві команди ДЮСШ-12 м. Харків, ДЮСШ-11 м. Харків, ДЮСШ м. Золочів, ДЮСШ м. Дергачі і команда ДЮСШ сел. Есхар Чугуївського району.

В. Каща.

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 511 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: