MENU

17:37
Чемпіонат Харківської області «Дитяча ліга» - у Дворічан дубль на груповому етапі!


Команда «Юність-2»

    10 листопада на волейбольному майданчику Ківшарівського ФОКу було зіграно груповий етап «Чемпіонату Харківської області «Дитяча ліга» з волейболу сезону 2018-2019 років серед юнаків у віковій категорії 2004-2005 р.н. 
    В цьому віці у чемпіонаті приймають участь 14 команд, що представляють дитячо-юнацькі спортивні школи всієї Слобожанщини. Команди було розподілено на три групи: – до групи «А» увійшло 4 команди, груповий етап приймає м.Первомайський; група «Б» - 6 команд, приймає смт.Ківшарівка, група «В», тут теж 4 команди, приймає смт.Пісочин. Згідно з регламентом до фінальної частини з груп «А» та «Б» відбираються по дві кращі команди, а з групи «Б» - три кращі колективи.
    Дворічанський ДЮКФП «Юність» на цих змаганнях представлений двома колективами «Юність-1» (2005-2006 р.н.) та «Юність-2» (2004-2005 р.н.), які організатори змагань під час жеребкування «розвели» в різні підгрупи групи «Б». 
    В перших іграх «Юність-1» впевнено здолала своїх суперників -команди ДЮСШ Борівського та Шевченківського районів і вийшла до півфіналу туру з першого місця в підгрупі. Другу путівку до півфіналу здобули юні шевченківці. 
«Юність-2» спочатку поступились хазяям майданчика - Куп’янській ДЮСШ, а в наступній грі тільки на тай-брейку зуміла здолати волейболістів Велико-Бурлуцької ДЮСШ (15-13) і посіла другу сходинку в підгрупі. З першого місця до півфіналу тут відібрались куп’янчани, які «на сухо» переграли бурлучан.
    В першому півфіналі шевченківські юнаки не зуміли протидіяти атакам куп’янських волейболістів, які без поразок відібрались до фіналу. В другому півфіналі відбулось своєрідне дворічанське «дербі», де сильнішими виявились гравці команди «Юність-2». 
    В грі за третє місце групового етапу між командами «Юність-1» та Шевченківською ДЮСШ знову сильнішими виявились дворічани. 
    А ось фінал між куп’янчанами та «Юність-2» не повторив результату гри у підгрупі. Спочатку місцеві волейболісти впевнено атакуючи записали в свій актив перемогу в першій партії (19-25). Під час перерви тренер дворічанської команди В.Комісаров заспокоїв своїх юнаків, вніс тактичні корективи, вказавши на  «слабкі місця» в грі суперника. Як наслідок, в другому сеті перемогли вже наші юнаки (25-16). В третьому, скороченому сеті команди тримали рівний рахунок до зміни сторін, а потім хазяї майданчика роблять ривок у три пункти і за рахунку 7-10 В.Комісаров змушений взяти перерву щоб мотивувати своїх юнаків на продовження боротьби. Повернувшись на майданчик хлопці самовіддано боролись за кожен м’яч і спочатку зрівняли рахунок (11-11), а потім і «вирвали» перемогу в сеті, в грі і в відбірковому етапі – 15-11! 


Ккоманда «Юність-1»


    У підсумку перше місце на груповому етапі у групі «Б» посіла команда «Юність-2». На другому ДЮСШ м.Купянськ. Замкнула трійку команда «Юність-1». Саме ці три команди вийшли до фінальної частини «Чемпіонату Харківської області «Дитяча ліга» з волейболу сезону 2018-2019 років серед юнаків у віковій категорії 2004-2005 р.н., який відбудеться в лютому 2019 року. Їхні суперники з груп «А» та «В» визначаться наприкінці листопада.


В.Домнін
 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 512 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: