MENU

15:21
Чемпіонат Харківської області «Дитяча ліга» з волейболу сезону 2016-2017 років. Дівчата 2004-2005 р.р.нар. (попередній етап)

      Дочекалися обласних волейбольних стартів наймолодші представниці команд-учасниць Дитячої ліги Харківщини – дівчатка 11-12 років. Минулих вихідних у трьох підгрупах було зіграно матчі попереднього етапу, де визначилися фіналісти обласних змагань.

         У Близнюках стартувало чотири команди, які зіграли за коловою системою в боротьбі з трьох партій. Господарки, дівчатка ДЮСШ смт.Близнюки, посперечалися з командами Лозівського (с.Орелька) і Дворічанського (ДЮКФП «Юність» смт.Дворічна) районів і ДЮСШ міста Лозова. Господарки етапу закономірними перемогами над кожним суперником з однаковим рахунком 2:0 підтвердили високий статус лідера етапу і з першого місця вийшли до фіналу. Другу путівку до весняної частини змагань впевненою грою  за собою забронювали юні волейболістки ДЮКФП «Юність» смт. Дворічна (керівник гуртка Каща Л.А.), які переграли одноліток з Лозової і Лозівського району з «сухим» рахунком. Втішну третю позицію посіла команда ДЮСШ м. Лозова, яка у трьох сетах здолала своїх землячок з Орельки.

         В інших двох підгрупах стартувало по п’ять команд. У селищі Краснопавлівка (Лозівського району) окрім господарок зіграли команди ДЮСШ м. Лозова, ДЮСШ-12-3 м. Харків, ДЮСШ м. Дергачі та Чугуївської ДЮСШ (с. Есхар). Ще стільки ж команд вели суперечку за вихід до фінальної стадії змагань у м. Первомайськ. На змагання групового етапу до господарів завітали юні представниці ДЮСШ-12-1 і ДЮСШ-12-2 м. Харків, ДЮСШ м. Лозова і команда Первомайського району.

         Фінальні ігри весняного етапу розіграють кращі команди попередніх змагань, тоді і визначаться номінанти волейбольного сезону нинішнього змагального року.

В. Каща

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 793 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: