MENU

12:11
Чемпіонат України 2015 року серед юнаків та дівчат до 14 років

09-12 липня 2015 р. вiдбувся Чемпіонат України 2015 року серед юнаків та дівчат до 14 років з волейболу пляжного в с. Дмитрівка, Кременчуцького району, Полтавської областi  Спортивно-оздоровчому комплексi «Супутник». Рекордна кiлькiсть учасникiв здивувала всiх.
          Так дiвчат заявилось 44 команди, а юнакiв - 33. Серед багатьох мiст України, Харкiв та Харкiвську область представляли ВК “Кенгуру”, Первомайська ДЮСШ, Лозiвська ДЮСШ, Дворiчна ДЮКФП “Юнiсть”, всього 10 команд юнакiв та 1 команда дiвчат.
            Результати наших спортсменiв виявились дуже гарними.


            Чемпiонами серед юнакiв стала команда Первомайськ/Лозова – Курiнний Данило та Кришталь Владислав (тренер Вiнокуренко Валерiя Геннадївна/Рубан Тетяна Василiвна). Виявили дружність, боротьбу та певну майстерність на шляху до перемоги, та поставили крапку у фiнальнй грi з рахунком 2-0.
           Також в четверку кращiх команд юнакiв зайшла команда Дворiчанської ДЮКФП “Юнiсть” Яковлєв Борис та Гуря Дмитро (тренер Глушко Василь Iванович), але нажаль не взяла призи.

 

         

Серед дiвчат виступала Нагорна Анастасiя (тренер ВК “Кенгуру” Зiнченко Анжела Вiкторiвна) в парi з Рибальченко Тетяною (тренер Днiпропетровської ДЮСШ Козаченко Вячеслав Вiкторвич). Перший раз зустрілись, але одразу знайшли порузумiння щодо тактики гри. Але не вистачило трохи для проходження в четверку, закiнчили змагання п’ятими.
Чемпіонат України завжди потребує підготовки та вирiшення певних задач. Так тренери та спортсмени готувались на тренувальних зборах (с. Коропове б/в «Ivashkevich Volley»), на обласних змаганнях з волейболу пляжного в Парку Горького м. Харкова. 

Вiтаємо з вдалим чемпiонатом та вперед до нових перемог. 

 

Переглядів: 746 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: