MENU

16:44
«Чемпіонаті Харківської області «Дитяча ліга» з волейболу впевнено набирає обертів.

    В цьому році XIX «Чемпіонат Харківської області «Дитяча ліга» під егідою Федерації волейболу Харківської області ставить рекорди за кількістю команд, що приймають в ньому участь. Так, наприклад, в старшій віковій групі 2003-2004 р.н. у юнаків і дівчат в змагаються по 19 команд Харкова та області!

    На попередньому етапі організатори чемпіонату розділили учасників на чотири групи, з яких до фінальної частини відбираються по два (у випадку шести команд - три) кращі колективи.

    Стартували змагання 13 жовтня в Харкові іграми юнаків в групі «В». З цієї групи до фіналу прогнозовано «пройшли» харківські команди ДЮСШ-8 «Локомотив» та ДЮСШ-11.

    А вже через тиждень, 19 жовтня в двох спортивних залах смт.Ківшарівка відбулись ігри групи «Б». До цієї групи, увійшли команди ДЮСШ м.Куп’янська, «Спартак»-Куп’янська ЗОШ-1, ДЮСШ В-Бурлуцької ОТГ, ДЮСШ смт.Шевченково, «Юність-1» та «Юність-2» Дворічанського ДЮКФП «Юність».

    Здобувши чотири «сухі» перемоги «Юність-1» з максимальним показником посідає перше місце в групі. Друге місце в групі посіла команда «Спартак» Куп’янська ЗОШ-1, а ДЮСШ м.Куп’янська замкнула трійку призерів. На підведені підсумків організатори грамотами відмітили призерів етапу і нагородили подарунками кращих гравців у кожній команді.

    В групі «А» того ж дня сильнішими виявились ДЮСШ «Олімпія» м.Лозова та ДЮСШ м.Первомайський.

    Чемпіонат набирає обертів, а змагальну естафету 26 жовтня продовжать юні волейболістки старшої вікової групи на відбірковому турнірі в смт.Борова та старші хлопці групи «Г» в м.Харків.

 

В. Домнін

Фото Н. Корнілова

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 782 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: