MENU

15:25
ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З ПЛЯЖНОГО ВОЛЕЙБОЛУ СЕЗОНУ 2015 РОКУ, СЕРЕД ЮНАКІВ І ДІВЧАТ ДО 14 РОКІВ

З 9 по 12 липня в селі Дмитрівка Кременчуцького району Полтавської області пройшли змагання чемпіонату України з пляжного волейболу сезону 2015 року, серед юнаків і дівчат до 14 років. Учасників змагань гостинно прийняв оздоровчий табір, де протягом чотирьох днів тридцять три юнацькі і сорок шість дівочих команд виборювали право називатися кращими в Україні у своїй віковій категорії.

         Серед багаточисельної армії юних прихильників пляжного волейболу, що представляли на турнірі Харківщину, разом із спортсменами-земляками з Первомайська і Харкова, змагалися і представники Дворічанщини. Спортивну честь Дворічанського району на змаганнях відстоювали дві пари волейболістів у складі: О.Омельченко/М.Кісіль (обидва Дворічна) і Б.Яковлєв/Д.Гуря (Харків/Дворічна). Готував команди пляжників до змагань керівник гуртків з волейболу В.І.Глушко. Понад півтори сотні учасників з’їхалися на чемпіонат з Ужгорода, Дніпропетровська, Цюрупинська, Роздільного, Запоріжжя, Чернігова, Червонограда, Кіровограда, Рівного, Полтави і Нової Каховки.

         Згідно жеребкування обидві наші пари розпочали турнірні перегони з другого етапу. І розпочали вдало. В стартових поєдинках пара Яковлєв/Гуря впевнено переграла команду Запоріжжя, а Омельченко/Кісіль стартували з перемоги над командою Дніпропетровська. Так же впевнено пройшли наші хлопці своїх суперників і в наступному етапі, де відповідно «відправили» в сітку «лузерів» пари пляжників із Первомайська і Рівного.

         Четвертий етап став першим каменем спотикання для змішаної пари, де наш земляк Д. Гуря в парі з харківським волейболістом програли команді Ужгорода у рівній та впертій боротьбі з рахунком 1:2 (19:21; 21:14; 13:15). З таким же рахунком, але на користь нашої другої пари, закінчився поєдинок проти команди міста Цюрупинська Херсонської області.

         Після цих поєдинків наші команди повели боротьбу в десятці найсильніших. Невдахи попереднього матчу (Яковлєв/Гуря) взяли гору ще над однією парою з Ужгорода, а потім переграли і ще одних представників західного регіону. А менш досвідчені Омельченко/Кісіль програли представникам Нової Каховки.

Турнірні шляхи команд переплелися і за вихід до півфіналу наші хлопці зустрілися між собою. Більш досвідчені турнірні бійці (Яковлєв/Гуря) перемогли в матчі за вихід до четвірки, «залишивши» О.Омельченка і М.Кісіля на підсумковому п’ятому місці.

Півфінал видався важким випробуванням для представників нашого регіону, де вони вдруге «схрестили зброю» з ужгородською командою у складі Феньо/Стасьо і цього разу поступилися з рахунком 0:2. А в матчі за третє місце, надломлені психологічно, наші земляки не витримали натиску вже знайомої ново-каховської пари у складі братів Бойко, яка зупинила турнірну ходу іншої нашої пари, і програли 0:2. В підсумку наші хлопці четверті.

А в головному матчі чемпіонату двійка пляжників з Первомайська (Курінний/Кришталь) переграла команду-двійку наших кривдників з Ужгорода (Феньо/Стасьо) у двох партіях.

 

За надану можливість участі в чемпіонаті України і фінансову підтримку, учасники змагань і їх  тренер завдячують в першу чергу батькам, а також директору ДЮКФП «Юність» С.І.Анопку і голові федерації волейболу Дворічанського району, генеральному директору ПСП «Родина» О.Ф.Шишкунову.

В.Каща

Фото В.Глушко

Переглядів: 655 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: