MENU

20:37
CПОРТИВНІ ЗАХОДИ В РАМКАХ ДЕРЖАВНИХ СВЯТ

Традиційними спортивними заходами зустріли фізкультурники і спортсмени Дворічанщини чергову річницю Незалежності України та День Державного Прапора. В рамках святкових заходів відбулися змагання з шахів, пляжного волейболу і футболу. Спортивні баталії пройшли як завжди в напруженій спортивній боротьбі, а перемога дісталася найсильнішим гравцям і командам

***

А тим часом, на піщаних волейбольних майданчиках центрального пляжу річки Оскіл, точилася боротьба за здобуття перемоги в розіграші регіонального кубка до Дня Незалежності України серед волейбольних двійок пляжників у чоловіків та жінок. Загалом змагання зібрали під свої знамена дванадцять пар учасників з Дворічанського і Куп’янського районів і пройшли за ігровою схемою до двох поразок в боротьбі з трьох партій до п’ятнадцяти очок.

 

В жіночій сітці турніру в боротьбу вступили чотири команди. В стартових поєдинках перемогу святкували команди «Аллєгро» (А. Медяник – О. Летуча) над «Юністю» (Ю. Демченко – К. Павленко) і «Родина» (І. Ногіна – В. Гладченко) над командою у складі Є. Шабуніна – В. Логачова з однаковим «сухим» рахунком 2:0. У матчів команд-невдах стартового етапу сильнішою виявилася «Юність», котра через сито «лузерів» дійшла до фіналу і знову, як на старті, протистояла команді «Аллєгро».

Напруженим видався матч між командами «Юність» і «Родина» за вихід до фіналу, де перемогу з рахунком 2:1 святкували більш досвідчені дівчата з «Юності». Але на фінальний матч фізичних сил у дівчат не вистачило і боротьба тривала лише у першому сеті. Друга партія стала простою формальністю. Загальний рахунок 2:0 на користь команди «Аллєгро». Друга сходинка у дівчат «Юності», третє місце посіла команда «Родина».

Чоловіки закрутили непростий коловорот подій у своїй сітці, де на перемогу прагнули вісім команд. Непогану конкуренцію в боротьбі за призи місцевим волейболістам склали спортсмени сусідньої Куп’янщини. В результаті проведених матчів відбору до півфіналів без поразок дісталася команда Куп’янського ЛВУМГ (Д. Лук’янов – Є. Бондаренко) і команда «Партнери» (Д. Медяник – С. Кутько). Через сітку «лузерів» до стадії півфіналу потрапили команди «Родина» (Д. Дацик – В. Василець) і куп’янська команда  «Оскіл» (Ю. Тепляков – Р. Тепляков), кривдниками яких стала попередня команда «Партнери».

За вихід до фіналу останні провели третій поспіль надважкий поєдинок проти братів Теплякових і поступилися цього разу з рахунком 1:2 (10:15; 15:12; 8:15). В іншому матчі півфіналу «Родина» у впертій суперечці переграла команду Куп’янського ЛВУМГ 2:0 (15:11; 15:12).

В обох вирішальних матчах за нагороди дворічанським волейболістам протистояли куп’янські пари пляжників. В боротьбі за третє місце волейболістам знадобилося знову три сети аби виявити володаря бронзових нагород. В матчі між командами «Партнери» і ЛВУМГ перемогу святкували куп’янчани з рахунком 2:1 (15:12; 10:15; 10:15). А от в головному фіналі між командами «Родина» і «Оскіл», для перемоги дворічанам вистачило і двох сетів, але яких видовищних і напружених. Господарі перемогли гостей з рахунком 2:0 (15:12; 15:11) і завоювали перше місце. Друга і третя сходинка куп’янських команд волейболістів-пляжників стали непоганим доробком гостей на відкритому турнірі з пляжного волейболу.

Кожного гравця команд-переможниць і призерів турніру нагороджено спортивними призами і грамотами районного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

                                                                                                               В. Каща

                                                                               Директор Дворічанського

                                                                                РЦ ФЗН «Спорт для всіх»

 

Газета «Дворічанський край»

№№69-70, від 30.08.2014

Фото з турніру ТУТ

Переглядів: 756 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: