MENU

11:32
Дісталась фінішу відкрита першість Куп’янська - 2016

Дісталась фінішу цьогорічна відкрита першість Куп’янська з волейболу. Цікаво, що саме результати двох ігор останнього туру визначали переможця та призерів першості.

Спочатку на волейбольний майданчик Куп’янського медичного коледжу запросили команди «Здоров’я»  та «ЛВУМГ».

 

«Здоров’я» (смт.Ківшарівка) - «ЛВУМГ» (м.Куп’янськ)   0-3

 

         В цій грі Ківшарівці мали за мету змінити нуль в графі набраних очок, або, як мінімум, нуль в графі виграних сетів. А ось їхній суперник був більш мотивованим -  три-очкова перемога в цьому протистоянні гарантувала газовикам другу сходинку чемпіонату, а у випадку п’яти-сетового результату в наступному поєдинку заключного туру, вони, за додатковими показниками, посіли б перше місце в чемпіонаті. За таких розкладів трансгазівці, за мінімуму помилок, здобувають необхідні три очки в свій турнірний доробок.

         Остання гра туру і всього чемпіонату, між колективами «Медколедж» та «Ветеран», повинна була розв’язати головну інтригу – хто ж з трійки лідерів стане переможцем в цьому сезоні.  Три-очкова перемога  в цій грі виводила переможця на перше місце турніру, а суперника «здвигала» на третю сходинку п’єдесталу. Якщо б команди розділили очки, – вони б ставали володарями відповідно срібних та бронзових нагород.

 

«Медколедж» (м.Куп’янськ) - «Ветеран» (смт.Дворічна)   1-3

 

Перший сет, з мінімальною перевагою, за дворічанами. В другому на “більше-менше” перемагають куп’янчани, у який виділяються своєю грою С.Обухов та Д.Руденко. В третьому сеті, завдяки потужним атакам з країв сітки С.Коваленка та Е.Мальцева, з перевагою в три м’ячі перемагають ветерани. Така рівна напружена боротьба зберігалась і до середини четвертого сету, коли студенти тричі не змогли “знятися” на подачі суперника. А пізніше, ще декілька результативних дій на блоці і ветерани впевнено довели сет до перемоги. Здобуті три залікові бали дозволили дворічанам святкували загальну вікторію в турнірі.

Друга сходинка п’єдесталу за волейболістами «ЛВУМГ», а молода команда медколеджу поповнила свою скарбничку бронзовими нагородами.

Під час підведення підсумків чемпіонату, директор КУФКС “МЦФЗН “Спорт для всіх”-“Спартак” А.Москаленко подякував учасникам турніру, привітав переможців і призерів та висловив наміри і надалі розширяти географію змагань, з метою залучити більше спортивних колективів на волейбольний майданчик.

 Необхідно висловити слова вдячності за допомогу в проведенні першості, за організацію та підтримку команд - начальнику лінійного відділу магістральних газопроводів М.Зикіну, капітану «ЛВУМГ» Д.Лук’янову, наставнику ківшарівської команди С.Козакову, наставнику команди «Локомотив» Ю.Бондаренку, ветерану куп’янського волейболу, наставнику команди студентів медичного коледжу В.Пожидаєву, голові федерації волейболу Дворічанського району О.Шишкунову.

Окрема подяка директору медичного коледжу О.Брянцеву - за розуміння та надання спортивного залу, інструктору “МЦФЗН “Спорт для всіх”-“Спартак” Л.Сироватській – за належну підготовку і проведення чемпіонату, а також всім учасникам – за дотримання спортивної етики, видовищну, якісну гру та спортивну дружбу на майданчику і поза межами чемпіонату.

Фото ТУТ

В.Домнін

Переглядів: 703 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: