MENU

10:23
«Дитяча ліга Харківщини» - юнаки 2000-2001 років народження

    Завершилися фінальні обласні змагання з волейболу «Дитяча ліга Харківщини» серед юнаків 2000-2001 років народження. Серед восьми команд фіналістів боротьбу за нагороди вели і представники Дворічанщини.
    Вісім команд були розділені на дві фінальні четвірки, де зіграли за коловою системою, а потім за схемою плей-офф визначили переможця і призерів змагань. Наші земляки в першій підгрупі вели суперництво з командами ДЮСШ м. Дергачі (3:0), ДЮСШ-8 «Локомотив» м. Харків (2:3) і командою ДЮСШ-11 м. Харків (тренер Підобід М.I.) (3:0). Дві перемоги дали право юним дворічанам на вихід з групи з другої позиції, разом з командою ДЮСШ-8 м. Харків.
    В другій підгрупі змагалися команди ДЮСШ-12 м. Харків, ДЮСШ м. Лозова, ДЮСШ-11 м. Харків (тренер Халапов) і ДЮСШ смт. В-Бурлук. Набравши по сім очок в актив до фінальної стадії через сито групових змагань пробилися команди ДЮСШ м. Лозова і ДЮСШ-11 м. Харків.
    У півфіналі змагань на юних представників волейбольної школи  Дворічанщини очікувала добре укомплектована команда ДЮСШ м. Лозова, яка вийшла переможцем серед команд другої четвірки. Захоплююча боротьба на майданчику тривала довгий час, партії відзначалися цікавими розіграшами і результативним завершенням. На жаль, наші юні волейболісти зуміли виграти лише один сет і поступилися путівкою у фінал суперникам (1:3), показавши при цьому цілком пристойну гру. А самі зіграли у малому фіналі в боротьбі за третє місце. Другий півфінал закінчився з аналогічним рахунком на користь юних представників ДЮСШ-8 «Локомотив».
    Матч за третю позицію проти команди ДЮСШ-11 м. Харків (тренер Халапов) – другої команди протилежної підгрупи, склався непросто для наших волейболістів. Шальки терезів у рахунку протягом всіх п’яти партій, відведених регламентом, коливалися з боку в бік. Обидві команди продемонстрували свої кращі якості, потужно діяли в атаці та надійно в захисті. Але нічиїх у волейболі апріорі не буває. Отож, наші волейболісти поступилися в рахунку 2:3 і зупинилися за крок від п’єдесталу, пропустивши харків’ян на третю позицію. Ще одні наші «кривдники» - команда ДЮСШ-8 м. Харків фінішувала другою, програвши у фіналі потужній команді ДЮСШ м. Лозова у трьох сетах.
    Після завершення всіх матчів серії плей-офф визначилися остаточні місця команд в табелі про ранги: 


1- ДЮСШ м. Лозова, 
2 – ДЮСШ-8 м. Харків, 
3 – ДЮСШ-11 м. Харків (тренер Халапов), 
4 – ДЮКФП «Юність» смт. Дворічна, 
5 – ДЮСШ-12 м. Харків, 
6 – ДЮСШ-11 м. Харків (тренер Підобід), 
7 – ДЮСШ м. Дергачі, 
8 – ДЮСШ – смт. Великий Бурлук.


    Переможців і призерів змагань з волейболу нагороджено кубками і медалями. Попереду на учасників обласних змагань чекають фінальні баталії в інших вікових групах, де боротьба за нагороди очікується не менш цікава.


В. Каща
Фото С.Довгополого

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 784 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: