MENU

23:56
«Drive» чемпіон Куп’янського району з волейболу!

В лютому – березні шість чоловічих волейбольних команд боролись за звання переможця першої відкритої першості Куп’янського району .
Ці змагання, організовані Куп’янською федерацією волейболу, разом з турніром серед змішаних команд, розпочинали спортивний рік у Куп’янському районі, який обіцяє стати насичений волейбольними подіями.
Вирішальним для визначення чемпіона і срібного призера виявилась остання гра останнього туру, який відбувся 6 березня, між командами «Родіна» (с.Богданівське) і «Drive» (м.Куп’янськ). В напруженому, багатому на емоції поєдинку сильнішими виявились куп’янські волейболісти - 1-3 (21:25, 26:24, 20:25, 26:28).
Доля бронзових нагород вирішувалась в грі між командами «Родник в Тополях» (с.Тополі) и «Оскіл» (м.Куп’янськ). Команди теж видали захоплюючу гру, де в четвертому сеті «Оскіл» зумів таки дотиснути суперника - 1-3 (24:26, 25:14, 21:25, 31:33).


У підсумку змагань:
1 місце «Drive»
2 місце «Родіна»
3 місце «Оскіл»
4 місце «Родник в Тополях»
5 місце «Junior» (м.Куп’янськ)
6 місце «Колос» (с.Бугаївка, Ізюмський район)

На офіційній церемонії нагородження призери змагань були нагороджені кубками і медалями, а всі команди учасниці грамотами Куп’янської федерації волейболу.
Змагання відбувались з дотриманням карантинних рекомендацій.

Володимир Домнін

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 377 | Додав: | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: