MENU

15:18
Другий етап “Міжнародного чемпіонату Кенгуру - 2014” відбувся на березі Азовського моря

В Запоріжській області, на території оздоровчого комплексу ”Прибой” (ВАТ_”Мотор-Січ”), на самому березі Азовського моря, знаходиться чудовий спортивний комплекс, який включає і п’ятикортовий пляжний стадіон.  Вже чотири роки адміністрація комплексу, враховуючи побажання учасників волейбольних змагань, збільшує кількість кортів, покращує якість покриття майданчиків та спортивного обладнання, а до цьогорічного сезону збудували криті трибуни з індивідуальними сидіннями. Оцінивши таке відношення до пляжного волейболу і чудову інфраструктуру ОК_“Прибой” федерація волейболу України вирішила саме тут провести з 21 по 24 травня стартовий етап вісімнадцятого чемпіонату України з пляжного волейболу. А вже через тиждень на ці гостинні корти до професіоналів приєднались волейболісти – аматори, учасники “Міжнародного чемпіонату Кенгуру - 2014”.

З 30 травня по 1 червня піщані майданчики ОК “Прибой” вже вчетверте об’єднали пляжників Києва, Одеси, Маріуполя, Сімферополя, Кременчуга, Біловодська, Бердянська, Сум, Шостки, Запоріжжя, Астани, Луганська, Маріуполя, Миколаєва, Білої Церкви, Харкова та Харківської області, які і визначили сильніших в категаріях «MEN», «MEN 38+», «GERLS» та «MIX» на  другому етапі цих популярних змагань.


 

В фінальній грі категорії «MEN» пара М.Бабіч - С.Щеколдін реваншувалась у команди “БМВ” (К.Аушев, С.Косяк) за поразку на попередній стадії. Бронзу етапу виборола команда, що представляла організаторів етапу – “Прибой” (А.Генов, О.Дмітрієв).


 

В старшій віковій категорії «MEN 38+» рівний фінал між парами “Крим” (С.Щеколдін, А.Афанасьев) та “БМВ” (К.Аушев, О.Мірошник) завершився перемогою перших.  Третя сходинка за “Факелом” (В.Домнін, А.Кущ).


 

Команда “СМАРТ” (А.Косяк, Н.Філатова) здобула перемогу в категорії «GIRLS». Срібло у київської пари Поволяшко Галина – Корчевська Олександра. А бронза дісталась луганській парі Строіло Наталія – Строіло Вікторія.


 

В категорії «MIX» вже вдруге сильнішими стала пара “КоКо” (С.Косяк, А.Косяк). М.Бабіч разом Н.Філатовою стали другими в цій номінації. А третіми на п’єдестал дістались О.Дмітрієв та Г.Поволяшко.


 

Приємно, що організатори туру крім веселих конкурсів для учасників і глядачів, ще й церемонію нагородження провели з вигадкою, трансформував традиційне “підведення підсумків” у веселе “паті” в кафе-барі “Бриз”.


 

Наступний, третій тур чемпіонату, відбудеться 26-29 червня у місті Комсомольск Полтавської області.

В.Домнін

Фото Т.Прись

Чемпіонат Кенгуру – 2014

------------------------------------

1 етап - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/v_kharkovi_startuvav_mizhnarodnij_chempionat_z_pljazhnogo_volejbolu_kenguru_2014/2014-05-14-944


 

Переглядів: 691 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: