MENU

11:44
Галузева спартакіада «Укрелектропрофспілки»

Команда «Харківобленерго» - 
переможець волейбольного турніру 
XXVII обласної галузевої спартакіади «Укрелектропрофспілки».

 27 травня 2017 року на базі спортивного комплексу КДЮСШ «ХТЗ» відбулась XXVII обласна галузева спартакіада «Укрелектропрофспілки» ініціаторами та організаторами проведення якої є Харківське відділення ВСТ «Україна» та Харківське обласне відділення профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.
 Вже традиційно в змаганнях приймали десять збірних команд працівників енергетичної галузі нашої області, представники яких змагались в семи спортивних дисциплінах: шахи, шашки, настільний теніс, армспорті, гирі, міні-футболі та волейболі.
 В цьому році на волейбольні змагання в рамках спартакіади зібрались шість команд, які зіграли турнір за «олімпійською системою» зі скороченої кількістю сетів, з урахуванням минулорічних результатів при посіві в турнірну сітку на шість команд.
 Минулорічний срібний призер цих змагань, волейбольна команда  «Харківобленерго» розпочинала змагання з стадії півфіналів. Здобувши впевнену «суху» перемогу волейболісти «Харківобленерго» вийшли до фіналу де їх вже чекали гравці команди «ТЕЦ-5». В фіналі була напружена, рівна боротьба в перших двох сетах, тому цілком закономірно, що команди обмінялись перемогами. А у вирішальному третьому сеті, за  незначної переваги, перемогли волейболісти «Харківобленерго». 
 Команда «Харківобленерго» здобувала перемоги у волейбольних змаганнях в рамках цієї спартакіади в 2011, 2014, 2015 роках - і в цьому році доповнила цю переможну традицію. Команда «ТЕЦ-5» - відповідно другі, а третя сходинка волейбольного п’єдесталу за командою «Зміївської ТЕЦ».
 Вікторія у волейбольному турнірі вивела збірну команду «Харківобленерго» в переможці загального заліку спартакіади. А минулорічний переможець спартакіади - збірна «ТЕЦ-5» доповнила свою скарбничку нагород «срібним» кубком цього року.
 Команди переможці та призери у видах спорту, збірні команди підприємств були нагороджені дипломами и кубками від профспілки працівників енергетики та енергетичної промисловості України.
В.Домнін
Фото О.Коваленко

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 619 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: