MENU

13:56
I тур Зимового Чемпіонату України з волейболу пляжного серед юнаків U-15

У місті Первомайському Харківської області за пiдтримкою Мера Бакшеєва Миколая Миколайовича 15-17 січня 2016 вiдбувся I тур Зимового Чемпіонату України з волейболу пляжного серед юнаків U-15.

Приїхали 28 юнацьких команд з різних областей України: Харків, Полтава, Іллічівськ, Дніпропетровськ, Цюрупинск, Роздiльна, Чернігів, Запоріжжя, Кіровоград, Нова Каховка, Лозова та господарі мicто Первомайский.

Грали юнi спортсмени в двох спортивних залах Первомайської ЗОШ № 5 та ЗОШ № 6, якi пiдготували заздалегiть, зробивши нанесення розмiтки для волейболу пляжного.

Перед початком ігор головний суддя Лобаньова Ольга, суддівська бригада і організатор Вінокуренко Валерія Геннадіївна провели нараду, на якій були визначені розклад ігровий сітки і план заходів для спортсменів та тренерів.

Ігри хлопців були дуже насиченими елементами пляжного волейболу і досить сильною подачею та прийомом знизу.

На Парадi - відкритті прозвучав Гімн України у виконанні Оркестру Дитячої Школи Мистецтв під керівництвом Замчуріної Людмили, що зворушило кожного в залі. Дуже тепло і гостинно привітали з початком Зимового Чемпіонату України 2016 керівництво міста та спонсори, побажавши всім хлопцям перемог і здоров'я. Також відзначили наймолодших учасників змагань, це хлопці 2005 року народження, які гідно грали проти старших волейболістів. Ще кожному тренеру і гравцеві були подаровані солодкі призи, які були несподіваним сюрпризом і дуже порадували.

Фінальні ігри були дуже цікавими технічно і тактично грамотними у кожної команди з різними темпами розіграшу м'яча. Вболівальники дуже підтримували команди.

У результаті виграла І тур Зимового чемпіонату 2016 команда Нової Каховки - Бойко Олександр і Бойко Євген, друге місце у команди Первомайський / Лозова - Курінний Данило і Кришталь Владислав, і третє місце у команди Первомайський / Харків - Заночкін Артем і Яковлєв Борис. Вітаємо з гарним закінченням змагань.

Всі тренери і юнаки відзначили високий рiвень організації туру: це проживання, харчування, високий рівень суддівства, відмінні нагороди.

Можна відзначити, що тур пройшов відмінно завдяки підходу організаторів до проведення, щедрості всіх міських спонсорів, хорошими місцями ігор, чисельності уболівальників.

Генеральний спонсор I туру Зимового Чемпіонату України з волейболу пляжного серед юнаків U-15 у місті Первомайському Харківської області: компанія "Екіпаж", керівник Теплицький Сергій Сергійович. Партнери: ТОВ "НАДІЯ", директор Грущенко Володимир Петрович; Ресторанно-готельний комплекс "Журавлик", директор Мірошниченко Ірина Володимирівна, ПП "Контур-2008", директор Агурєєв Геннадій Миколайович, СТОВ "Ржавчінська корівка", директор Бакшеєв Миколай Миколайович, КПФ "Рома", директор Пономаренко Владислав Володимирович, Лихачовська меблева фабрика, директор Бережний Олександр Миколайович.

Оргкомiтет: колектив Первомайської ДЮСШ, директор Зима Михайло Іванович; директор Первомайської ЗОШ № 5 Стоцька Оксана Анатолiївна; директор Первомайської ЗОШ № 6 Спінчевська Лідія Ростиславiвна.

Cпiворганiзатор: Харківська обласна федерація пляжного волейболу, президент Iвашкевич Сергiй Володимирович.

Велике спасибі вiд учасникiв змагань Волейбольному Клубу «Злiт» мiста Первомайського за гiдне прийняття І туру Зимового Чемпіонату України з волейболу пляжного, та до нових зустрiчей.

 

 

 

Переглядів: 821 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: