MENU

15:54
І ЗНОВУ ДРУГІ

В рамках дитячої волейбольної ліги Харківщини відбулися фінальні змагання серед дівчат 2000-2001 років народження. Фінальна частина чемпіонату пройшла в місті Первомайську. Господарки турніру, разом з командами ДЮСШ № 12 м. Харкова (тренер Н.Морозовська) і ДЮСШ Лозівського району з селища Орелька, склали трійку команд першої підгрупи. До трійки команд іншої підгрупи увійшли команди ДЮКФП «Юність» (Дворічна), ДЮСШ № 12 м. Харкова (тренер Н. Четверякова) і команда ДЮСШ Близнюківського району. В підгрупах команди зіграли за коловою системою з п’яти партій, а на другому етапі повели боротьбу за розподіл остаточних місць в турнірній таблиці в стикових матчах.

         Дворічанські волейболістки впевнено стартували на турнірі і в матчі проти команди Близнюківського району здобули нелегку перемогу з рахунком 3:1. Ще більш напружено складалася гра проти харківських волейболісток, але юні дворічанки знову святкували перемогу, цього разу з рахунком 3:2. В матчі між нашими суперницями право грати за третє місце здобули представниці Близнюківщини, які переграли харків’янок.

         В іншій підгрупі господарі фінального турніру були не надто гостинними до гостей, перемігши в обох зустрічах. А право грати в матчі за «бронзу» здобули юні волейболістки Лозівського району.

          Таким чином харківські волейболістки зіграли лише в боротьбі за п’яте-шосте місця. А в боротьбі за третю позицію в матчі волейболісток ДЮСШ Лозівського і Близнюківського районів, перемогу святкували останні і забронювали за собою місце в трійці.

         В головному фіналі зустрілися волейболістки Первомайська і Дворічної. Юні господарки фіналу впевнено грали на своєму майданчику, де, як відомо, і стіни допомагають. Дворічанки намагалися чинити гідний опір суперницям, але ті були на висоті і здобули впевнену перемогу з рахунком 3:0, ставши чемпіонками області. Виступ команди ДЮКФП «Юність», попри поразку у фіналі, все ж, вважаю вдалим. Підсумкове друге місце стало повторенням високого досягнення волейболістів старшої групи. У складі команди дворічанської «Юності» (керівник гуртка Смірнова О.А.) виступали: І.Саніна, Е.Ключко, О.Ряднова, Д.Саранді, М.Дорошенко, В.Гладченко (молодша), Є.Шабуніна, В.Логачова, Є.Смірнова, І.Василець, І.Ногіна, К.Олійник і А.Афанасьєва.

         Всіх гравців команд-призерів нагороджено медалями відповідного ступеню і грамотами.

Змагання юнаків цієї вікової категорії та юнаків і дівчат молодшої категорії відбудуться 4-5 квітня.

 

В. Каща

 

Переглядів: 534 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: