MENU

11:49
Юнаки і дівчата розпочали змагальний сезон з пляжного волейболу.


Нарешті дочекавшись покращення погоди, 11 червня на центральному пляжі річки Оскіл в смт.Дворічна відбувся турнір з пляжного волейболу з нагоди 35-ї річниці заснування КЗ "ДЮКФП "Юність", серед юнаків і дівчат вихованців клубу середньої і старшої вікової категорії.
Цей захід відкривав змагальний сезон дитячого пляжного волейболу в нашому регіоні і продовжив низку спортивних заходів присвячених річниці заснування нашого спортивного закладу.
Змагання відбувались відразу на двох піщаних кортах, окремо у юнаків і дівчат. Того дня на майданчики завітали вісім пар дівчат і шість пар «пляжників». Щоб максимально задіяти команди, змагання провели за турнірною схемою «Королі пляжу».
Після трьох двадцяти хвилинних сетів було визначено кращі пари серед учасників. У дівчат третє місце посіли Д.Чиркова – А.Бартєнева (Топільський ліцей), які тільки за додатковим показником випередили пару А.Шейгус - В.Ісаєнко. Друга сходинка п’єдесталу у дуету Д.Кіптіла – А.Саранді. А переможцями стали В.Ткачова – К.Близнюк.
У юнаків третіми стали Р.Жепка і Д.Дорошенко. Друге місце в турнірному протоколі посіла пара О.Кісіль – В.Петровський. А пара М.Федосєєв – Я.Татаренко стали переможцями в цій віковій категорії.


Призери змагань були нагороджені грамотами, а переможці отримали пам’ятні подарунки від КЗ "ДЮКФП "Юність".
Заняття відбувались за дотримання карантинних рекомендацій.

 


Володимир Домнін.

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 256 | Додав: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: