MENU

11:43
Юнаки клубу «Юність» переможці «Дитячої ліги» Куп’янського району!

Напередодні новорічних свят хочеться підвести підсумки спортивного року. Таким своєрідним підсумком у юних волейболістів стали фінальні матчеві зустрічі серед кращих команд Куп’янського району.
З метою систематизації тренувального процесу і кращої підготовки команд до ігор у фінальної частини першості Харківської області «Дитяча ліга» з волейболу в листопаді-грудні було проведено серію ігор в Куп’янську і Великому Бурлуку, за результатами яких було визначено четвірку кращих команд.


Вирішальні ігри відбулись 27 грудня в Дворічній, на спортивному майданчику КЗ «ДЮКФП «Юність». На майданчику зустрілись команди «Куп’янський ліцей №_7», «КЗ Андріївський ліцей» Великобурлуцької селищної ради, «КЗ «ДЮКФП «Старт» - Приколотнянський ліцей» і команда вихованців ДЮКФП «Юність» складена із учні Дворічанського ліцею.
Під час відкриття заходу юних волейболістів привітав з участю у фінальному етапі заступник селищного голови, депутат Куп’янської районної ради Олександр Перепелиця. Разом з побажанням продемонструвати свою спортивну майстерність, він привітав усіх присутніх з новорічними святами і вручив капітанам команд торти від голови Дворічанської федерації волейболу Олега Шишкунова.


Також присутнім було оголошено поздоровлення від Дмитра Руденка, - голови Куп’янської федерації волейболу, під егідою якої і проводились ці матчеві зустрічі.
Згідно з умовами, команди зіграли одноколовий турнір з італійською системою підрахунку очок, з головним пріоритетом в кількості перемог.
За результатами ігор перше місце посіла команда «Юність».
Друге місце посіли юнаки Куп’янського ліцею №7.
Третіми стали волейболісти Андріївського ліцею.
На церемонії нагородження переможцям і призерам змагань було вручено кубки від Куп’янської федерації волейболу і відповідні грамоти від КЗ «ДЮКФП «Юність».
Також грамотами КЗ «ДЮКФП «Юність» було відмічено кращих гравців у кожній команді. Звичайно в волейболі кращими відзначають атакуючих гравців – догравальників чи діагональних. Рідше центральних блокуючих. Ще рідше зв’язуючих. Та цього разу в команді ДЮКФП «Юність» біло відмічено чистого захисника, гравця ліберо - Дорошенко Дениса, який «цементував» дії команди в захисті.
Заняття відбувались з дотримання карантинних рекомендацій.


Володимир Домнін.

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 396 | Додав: | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: