MENU

18:05
ІІ тур "Юридична Академія" - "Локомотив" Київ
      Другий тур Чемпіонату України для «Юридичної Академії» приготував у ролі суперника столичний «Локомотив». Основні гравці киян, чемпіонів сезону 07-08, покинули команду у зв’язку з фінансовими проблемами. Під прапором «Локомотиву» з чемпіонської команди грають лише Юрій Воробей та Ярослав Тарган, всі інші – вчорашні гравці другої команди. З молодим та оновленим складом приїхав до Харкова головний тренер киян Юрій Грицюта. Настроєні на боротьбу вийшли на майданчик обидві команди.
     Перша партія пройшла за явною перевагою юристів, які постійно мали одно-два очки відриву від «Локомотиву». Команда харків’ян, до якої повернулися досвідчені гравці:капітан команди зв’язуючий Володимир Ковальчук, Вадим Рудь, Леонід Михайлов, легко виграла першу партію з рахунком 25:18.
Друга партія особливих складностей харків’янам не принесла. 25:17 і рахунок по партіях становиться вже 2:0 на користь «Юридичної Академії». Лише третя партія зберігала інтригу майже до останньої хвилини матчу. Початок партії зробив Володимир Ковальчук, заробивши 5 очок на своїй подачі, але до середини партії гості змогли наблизитися до харків’ян на відстань одного пункту. Далі знов у відрив пішли юристи, які довели рахунок до 23:17. Раптом, з яких-то незрозумілих причин, підопічні Олексія Володіна зупинилися і дозволили «Локомотиву» набрати в одному розташуванні 5 очок і скоротити відставання до мінімуму. Після перерви «Юридична Академія» здобуває два очки поспіль і виграє партію 25:22, а з нею і весь матч. 3:0 і це перша перемога харківської команди у цьому чемпіонаті.

     Другий ігровий день розпочався з запеклої боротьби у першій партії. Жодна з команд не збиралася віддавати перемогу без бою: юристи відчули смак жаданої перемоги у першій грі, а кияни дуже хотіли взяти реванш за вчорашню поразку. Маючі декілька очок переваги юристи постійно дозволяли себе наздоганяти, що призвело до того, що переможця першої партії визначали на грі більш-менш. Сильнішими виявилися більш досвідчені гравці «Юридичної Академії». 26:24 – і цей доволі складний сет за харків’янами.
     Напевно, перша партія забрала дуже багато сил у столичного «Локомотиву», бо ніякого опору харків’янам у другій партії вони дати не змогли. 25:14 – логічний результат цього швидкого сету.
     Як і вчора, сьогоднішня гра всю інтригу залишила для третьої партії. Почалася боротьба за невеликою перевагою юристів, до середини партії вона склала вже 4-5 очок… «Локомотив» зміг зібратися і до кінцівки зрівняти рахунок 23:23, 25:25. За статистикою таки ігри на піку нервів та емоцій виграють більш досвідчені команди. «Юридична Академія» підтвердила цю істину виграв партію 28:26 та всю гру 3:0.

Татьяна Прысь


Переглядів: 1141 | Додав: joytu | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Данил  
biggrin Не ожидал от наших !!! Молодцы так держатЬ=-)))

Имя *:
Email *:
Код *: