MENU

15:40
«ХАРКІВТРАНСГАЗ» - переможець спартакіади!

Збірна команда філії УМГ «ХАРКІВТРАНСГАЗ» здобула впевнену перемогу в VI корпоративній спартакіада ПАТ «УКРТРАНСГАЗ».

Цьогорічна спартакіада проходили на базі спортивного комплексу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу і зібрала майже чотири сотні газовиків з одинадцяти філій підприємства, які вели боротьбу за тридцять один комплект нагород у дев’яти видах спорту армспорту, плавання, футболу, шахів, шашок, тенісу, гирьового спорту, легкої атлетики і звичайно ж волейболу. В останній дисципліні харківські газовики завжди серед фаворитів змагань, так на минулій спартакіаді, два року тому, вони здобули бронзові нагороди пропустивши поперед себе тільки волейболістів з Києва та Львову.

Взагалі історія цієї спартакіади розпочинається з 2005 року, коли за підтримки керівництва підприємства та за ініціативи  профкому було розпочато, а на тепер  проведено 6 спартакіад (2005, 2007, 2009, 2011, 2013, 2015) працівників ПАТ «УКРТРАНСГАЗ». За результатами яких були визначені кращі спортсмени, що гідно захищають честь підприємства на галузевих і міжгалузевих змаганнях. Також спортсмени ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» неодноразово приймали участь в міжнародних змаганнях.  Наприклад в 2007 році в Чорногорії на міжнародній спартакіаді працівників нафтової і газової промисловості Сербії не було рівних збірній ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» з волейболу.

Цього року дванадцять волейбольних колективів були розділені на дві групи, з яких у стадію півфіналів виходили по дві кращі команди. Посівши перше місце в своїй групі, у півфіналі харків’яни на тай-брейку обіграли газовиків зі Львова, які згодом здобули бронзу волейбольних змагань, обігравши в малому фіналі хазяїв змагань. А у головному фіналі харків’яни в рівній боротьбі поступились черкаським волейболістам, здобувши важливе срібло у загальний залік спартакіади.

За підсумками всієї спартакіади третю сходинку п’єдесталу зайняли спортсмени УМГ «КИЇВТРАНСГАЗ».

Другими в загальнокомандному заліку стала збірна УМГ «ЛЬВІВТРАНСГАЗ».

А вікторію в загальному заліку святкувала команда філії УМГ «ХАРКІВТРАНСГАЗ», яка і була нагороджена головним кубком переможця спартакіади.

         В урочистій церемонії нагородження приймав участь Президент ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» Ігор Прокопів, який особисто вручив нагороди кращім спортивним  трудовим колективам.

В.Домнін

 

Переглядів: 613 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: