MENU

23:52
Кубок голови Куп'янської районної державної адміністрації до Дня працівників сільського господарства

12 листопада в спортивних залі спорткомплексу в селищі Петропавлівка відбувся регіональний волейбольний турнір на Кубок голови Куп'янської районної державної адміністрації, присвячений святкуванню Дня працівників сільського господарства.

В цьому році для участі в турнірі було запрошено шість спортивних чоловічих колективів, які представляли Куп’янський та Велико-Бурлуцький райони. З привітальним словом до учасників, під час церемонії відкриття змагань, звернулись голова Куп’янської районної адміністрації Ситник Микола Миколайович та голова Куп’янської районної ради Ківшар Геннадій Володимирович.

На першому етапі, жеребкуванням команди було розподілено на дві підгрупи, які змагались в двох спортивних залах. Переможці груп відразу виходили до фіналу, а за бронзові нагороди змагались команди, що посіли другі місця на цьому етапі.

До першої підгрупі потрапили команди "Ромашка" (с.Петропавлівка), "Колос" (с.Моначинівка) та "САМ" (с. Піщане). Другу трійку склали колективи "Надія" (с.Курилівка), "Зевс-Д" (с.Андріївка) та збірна команда с.Нечволодівка.

Другий етап грою за п’яте місце розпочинали аутсайдери групової стадії команди сіл Нечволодівка та Піщане. «Суху» перемогу в цьому двобої святкували волейболісти Нечволодівки.

В грі за бронзові нагороди волейболісти «Колоса» не змогли знайти контр-аргументів проти спортивного напору гравців команди "Надія".

А в фіналі зустрілись колективи хазяїв майданчика - «Ромашка» та гості з сусіднього району «Зевс-Д», які здобули переконливі перемоги в своїх підгрупах. Маючи «довшу» лаву гравців і, як наслідок, зберігши більше сил андріївські волейболісти зуміли переграти суперника в двох сетах і здобули свій перший трофей у цьому сезоні.

Команди призери змагань  були нагороджені грамотами і волейбольними м'ячами, а переможцям, заступником голови районної державної адміністрації Польохою Оленою Іванівною, було вручено Кубок голови райдержадміністрації.

Організатори висловлюють подяку за підтримку турніру сільському голові Петропавлівської сільської ради Козирєвій Ользі Миколаївні, керівникам фермерських господарств "Ромашка" і "Руслан" Козирю Анатолію Дмитровичу та Козирю Руслану Анатолійовичу.

 

ФОТО турнира

В.Домнін

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 779 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: