MENU

08:25
Кубок Караван- 2012


6 липня в сосновому лісі, на березі мальовничого озера Караван відбувся вже другий, цього року міжнародний, турнір з пляжного волейболу "Кубок Караван”. Берега цього озера улюблене місце відпочинку місцевих жителів, а на піщаних волейбольних майданчиках кожного року відбуваються різні офіційні і товариські змагання з пляжного і паркового волейболу.


Традиційно цей турнір було заплановано до святкування дня Івана Купала, концертна програма якого збирає багато молоді. Цього року в змаганнях взяло участь дев’ять команд з Дворічанського і Валуйського районів. На протязі дня спортсмени визначали найсильнішу пару турніру. Перше місце, без жодної поразки посіла команда "КУБ і К” у складі Г.Сахнюк, В.Кущ. Інша досвідчена пара Д.Медяник - О.Кірсанов, теж без поразок відібралась до фіналу змагань і стали єдиною командою, що змогла виграти хоча б один сет у переможців турніру. Дмитро Медяник вдало виступає на піщаних майданчиках і це вже четверта його участь у фіналах іграх на цьогорічних змаганнях. На третьому місці команда «Факел» (А.Кущ, В.Домнін). Замкнули квартет переможців хазяї - дует "Тайм” (М.Хавелов, С.Глотов).

Нагороджував грошовими призами квартет сильніших команд організатор змагань, голова Пісківської сільскої ради Володимир Бакунець.

Гравці і вболівальники дякують ініціатору і спонсору змагань "Кубок Караван - 2012” Івану Петровичу Хавелову, а також всім організаторам турніру за чудове гостинність і чудово проведенні змагання.

В.Домнін

Фото А.Фомін, А.Кірсанов
Переглядів: 1100 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: