MENU

16:42
Кубок Караван - 2013


Шостого липня на двох затишних майданчиках серед соснового лісу на березі озера Караван (Дворічанський район) вісім чоловічих команд визначали між собою кращих на третьому міжнародному турнірі "Кубок Караван - 2013” з пляжного волейболу, що традиційно відбувся у рамках заходів присвячених святкуванню дня Івана-купала.

До речі, цей турнір проходить на самих східних пляжних кортах України - всього в декількох кілометрах від озера Караван проходить державний кордон з Росією. Тому спортсмени з сусіднього регіону завжди бажані гості на цих змаганнях. Також завжди радо підтримують це свято і українські прикордонники, які цього разу пригощали всіх бажаючих смачним кулішем з польової кухні.

Крізь сито попередніх ігор турнірної сітки у перший півфінал вийшли команди "Родина” (Мальцев Вадим, Лукьянов Дмитро) і "Маяк” (Сахнюк Генадій, Обухов Сергій). Перемогли в цій грі більш досвідчені гравці команди "Родина” (21:14, 21:16).

В другому півфіналі зійшлись команди "Родина-2” (Серік Максим, Дацик Дмитро) та "Факел” (Домнін Володимир, Рубцов Віктор). "Родина-2” вийшла у цей півфінал по сітці переможців і тому зіграла на дві гри менше суперників, що можливо і позначилось на остаточному рахунку гри, кінець якої вони провели більш переконливо. На протязі трьох сетів волейболісти боролись за кожен м’яч, про що і свідчить майже рівний рахунок гри (19-21, 21-18, 13-15).

В малому фіналі "Факел” в двох сетах переграв молодих волейболістів "Маяка”, які з кожним турніром набирають необхідного ігрового досвіду (19:21, 13:21).

В перерві перед фінальною грою, незмінний офіційний шеф-повар турніру Серік Сергій запросив учасників змагань поповнити запас енергії відвідавши смачної шурпи.

У фіналі на глядачів чекало своєрідне клубне "дербі” між командами "Родина” та "Родина-2”. "Родина” вдало розпочала перший сет і зберегла здобутий відрив до його кінця (21:16). А в другому команди продемонстрували чудовий волейбол з кинджальними атаками і самовідданою грою в захисті, але першими потрібний очковий баланс набрали гравці команди "Родина” (21:19). Отже "Родина-2” посіла друге місце, а переможцями турніру стали їх одноклубники з першої команди, які вже вдруге перемагають на цих змаганнях.

Перед початком театралізованої вистави свята Івана-купала організатори турніру, керівник фермерського господарства Іван Хавелов і голова Пісківської сільскої ради Володимир Бакунець, провели нагородження кращих команд і запросили всіх учасників на піщані майданчики озера Караван в наступному році.

В.Домнін
Кубок Караван-2011 - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/kubok_karavan_2011/2011-07-22-359
Кубок Караван-2012 - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/kubok_karavan_2012/2012-07-27-587

Фото соревнований ЗДЕСЬ




Переглядів: 911 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: