MENU

18:07
Кубок м. Харкова, присвячений пам’яті Е.П.Кушнарьова

22-24 Серпня 2014р. під патронатом Управління у справах фізичної культури та спорту Харківської міської ради і Федерації волейболу Харківської області у палаці  спорту «Локомотив» відбувся традиційний відкритий турнір з волейболу «Кубок міста Харкова», присвячений пам’яті Е.П.Кушнарьова.

У змаганнях взяли участь команди: «Локо-ветеран», «Докучаєвиць», «Транєксгаз», «Єлектрон», «Волна», «Ветеран». Зустрічалися суперники, добре знайомі один одному по чемпіонату міста, тому ігри були напруженими і принциповими.

Як і очикувалось, Кубок переможця та золоті медалі вибороли волейболісти СК «Локо-Ветеран». За відсутності у складі травмованого у передостанній день мс А.Янущика, роль лідера команди впевнено виконав мсмк І.Разіньков. Другим став  «Техєксгаз», а третім - «Докучаєвиць». Команда-переможець та призери отримали пам’ятні Кубки та медалі.

Змагання обслуговувал бригада арбітрів ФВХО у складі: суддів НК  В.Землянухіна, В.Хлопенка, Л.Калініної, А.Чернухи, другої категорії К.Гранько, О.Михайлова.

В.Овсієнко, фото автора

Переглядів: 622 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: