MENU

12:03
Кубок пам’яті Івана Підкопая

У першу неділю лютого в юридичному ліцеї селища Безлюдівка відбувся традиційний Кубок з волейболу пам’яті Героя Радянського Союзу Івана Підкопая. 

На волейбольному майданчику зустрілися команди з сіл Стрілече, Елітне, Циркуни і команда хазяїв. Протягом турніру було проведено серію ігор «кожний з кожним», після яких визначилися претенденти на володіння кубком. Першими, хто закінчив боротьбу без жодної перемоги, стала команда «Медик» с. Стрілече. Гравці з Безлюдівки програли дві гри і посіли третє місце. На момент фінальної зустрічі однакову кількість очок набрали «Лідер» с. Елітне і «Фортуна» с. Циркуни. Не дивлячись на те, що гра проходила дуже жорстко, у шаленому темпі, і гравці боролися за кожне очко, фортунівцям все ж таки вдалося переграти елітнян з переконливим рахунком 2:0 і вибороти почесне звання переможця турніру.

По закінченню змагань команда – переможниця була нагороджена Кубком і дипломом, дипломами відповідних ступенів нагороджені команди, які посіли призові місця, а кращі гравці турніру були відмічені іменними дипломами.

Ю. Авдєєва

Переглядів: 501 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: