MENU

19:14
Кубок відкриття сезону пляжного волейболу з нагоди 71-ої річниці Великої Перемоги

    На Дворічанщині третій рік поспіль відбувся турнір відкриття сезону пляжного волейболу з нагоди Дня Великої Перемоги. Місцем проведення змагань стали піщані майданчики центрального пляжу річки Оскіл, а самі турнірні протистояння проходили в День Перемоги. До участі долучилися вісім команд-двійок волейболістів-пляжників, які розіграли почесні призи за ігровою схемою до двох поразок. Регламент передбачав двобої з трьох партій до двадцяти одного очка. Змагання, які зародилися за пропозицією ініціативної групи любителів волейболу, стали традиційними і проводяться за фінансової підтримки генерального директора ПСП «Вільшанське» В.І.Лебединського.
    Команди волейболістів різних поколінь з самого ранку почали підкорювати вершини популярного нині у всьому світі біч-волейболу, погода сприяла проведенню змагань на мальовничому березі річки, а святкова атмосфера надавала турніру офіційності, принциповості боротьби і відповідальності за результат. Після короткого відкриття і вступного слова, пролунав свисток і команди з головою поринули у вир спортивної боротьби. Перші перемоги і стартові невдачі команди-учасниці розділили порівну і повели подальшу боротьбу по двом сіткам: по сітці переможців і сітці невдах, де команди також мали право на подальшу переможну ходу і претендували на загальний успіх в підсумку ігрового дня.


    Тон змагальному марафону задали знані представники пляжного волейболу не тільки в районі, а й далеко за його межами. В першому ж матчі сліпий жереб звів у пару потужні команди «Родіна» і «Куб і К», де надважку перемогу святкували перші – 2:0 (23:21; 24:22). В результаті цікавих поєдинків і запеклих спортивних баталій на піщаних кортах, до півфіналів без поразок пробилися команди «Тайм» (С. Обухов – В. Василець) і «Родіна» (Д. Дацик – М. Сєрік), а з сітки «лузерів» змагань боротьбу за вихід до фіналу продовжили волейбольні двійки «Сімпсони» (А. Романенко – О. Рущак) і «Куб і К» (В. Кущ – А. Кущ). Причому обом командам-невдахам «дорогу перейшли» гравці «Родіни». Отож, у боротьбі за вихід до фіналу «Тайм» здолав команду співзвучну за назвою з героями мультиплікації, а «Родіна» вдруге на турнірі переграла сімейний дует батька і сина. Обидві зустрічі закінчилися з однаковим рахунком 2:0.
    В поєдинку за третє місце «Куб і К» довів свої лідерські амбіції проти «Сімпсонів» і замкнув трійку призерів, а головний матч подарував протистояння команд «Родіна» і «Тайм». Кращі фізичні кондиції до фіналу зберегли представники «Родіни» - переможці минулорічного турніру, які і цього разу не дали приводу сумніватися у їх намірах на лідируючі позиції не тільки в районному, а й в обласному пляжному волейболі. Обидві зустрічі фіналу закінчилися з однаковим рахунком 2:0. До речі, Дмитро Дацик і Максим Сєрік є діючими чемпіонами області з пляжного волейболу і вже невдовзі їм належить захищати титул.


    Всі гравці команд-призерів турніру відкриття нагороджені спортивними призами  від організаторів. Турнір на честь Дня Перемоги вдався на славу, сезон пляжного волейболу в районі відкрито. Незабаром стартують нові турніри в районі та поза його межами, тож побажаємо нашим волейболістам вдалих стартів і нових перемог.


В. Каща

 

Переглядів: 763 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: