MENU

18:33
Кубок «Відкриття» волейбольного сезону

Команди «Сокіл» смт.В.Бурлук та с.Григорівка

    21 листопада на базі спортивного залу Великобурлуцької школи, серед команд підприємств та організацій, пройшов Кубок відкриття волейбольного сезону 2015-16 р.р.

    В день змагань до участі в кубку заявилось 9 команд, рішенням суддівської бригади команди були розділені жеребом на три підгрупи по три команди, окремо до кожної підгрупи було розведено минулорічних переможців першості. В підгрупах ігри пройшли за коловою системою, кожен з кожним ігри проходили з двох партій до 15 очків, до фінальної частини виходили команди, які посядуть перші місця в підгрупах.

    До першої підгрупи потрапили наступні команди: минулорічний переможець команда «Сокіл» смт.В.Бурлук, «Факел» с.Катеринівка та «Маяк» с.Підсереднє. Здолавши своїх суперників з однаковим рахунком 2:0 на першу сходинку в даній групі виходить «Сокіл». Команда «Маяка» с.Підсереднє в упорній боротьбі з рахунком 2:1 долає «Факел» с.Катеринівка.

    В другій підруппі вихід до фінальної частини змагань розігрували, минулорічний срібний призер першості команда «ЗАВС-Д» с.Андріївка, Великобурлуцький ліцей та команда с.Гнилиця перша. Несподіванок не стало, безперечним лідером з двома перемогами в своєму резерві виходить команда «ЗЕВС-Д» с.Андріївка, Гниличани з рахунком 2:1 долають ліцеїстів.

    В трєтій підгрупі  боротьбу з бронзовим призером першості командою з с.Григорівка за вихід в фінал змагались команди смт.В.Бурлук та с.Шипувате. Здолавши своїх опонентів 2:1 команду смт.В.Бурлук та 2:0 команду с.Шипувате в лідери виходить команда с.Григорівка, команда смт.В.Бурлук впевнено з рахунком 2:0 здобуває перемогу над командою с.Шипувате.

    Фінальні ігри проходили з трьох партій до 25 очків, першими в фінальній частині розіграшу 1-3 місця зустрічались команди «ЗЕВС-Д» с.Андріївка та с.Григорівка. Жодна з команд не хотіла здаватись без гідного бою, дві команди дійсно продемонстрували видовищний волейбол, за що і отримували гучні оплески вболівальників. З загальним рахунком 2:1 (23:25, 25:15, 15:12) перемогу здобуває команда «ЗЕВС-Д» с.Андріївка.

    Друга гра виявилась не менш красивою, на полі зустрічались команди «Сокіл» смт.В.Бурлук та «ЗЕВС-Д» с.Андріївка. Хоча гра і завершилась з рахунком 2:0 (25:19 та 28:26) на користь «Сокола», та все ж команда с.Андріївка дала гідній бій, особливо в другій партії. Андріївцям зовсім трішки не вистачило вдачі, щоб переломити хід гри в свій бік.

    Третя гра була не менш напружена, вона була вирішальної для двох команд, хто здобуде перемогу тому і дістанеться перше місце. Отже на полі команди «Сокіл» смт.В.Бурлук та с.Григорівка. Вже в першій партії команда с.Григорівка дала зрозуміти «Соколу», що легкої перемоги не буде, перша партія закінчується з рахунком 28:26 на користь «Сокола», та на другу партію сил в молодої команди з с.Григорівка вже не вистачило, перемагає досвід 25:18 на користь «Сокола».

    Отже в загальному заліку, перше місце з двома перемогами на фінальному етапі посідає команда «Сокіл» смт.В.Бурлук, на другому місці розмістилась команда «ЗЕВС-Д» с.Андріївка і відповідно третє місце посіла команда з с.Григорівка.

Команда «Сокіл» - 1 місце

    Вітаємо команду «Сокіл» смт.В.Бурлук з черговою перемогою та всі інші команди з вдалим початком волейбольного сезону 2015-16р.р. та бажаємо подальших спортивних перемог.

    В складі команди переможниці виступали Юрій Лещенко, Ігор Купін, Ігор Фірсов, Дмитро Демченко, Микола Кліменчук та Олександр Лисяк.

 

Р. Зоренко

 

 

 

Переглядів: 538 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 3.8/5
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: