MENU

11:57
Кубок з волейболу пам’яті Костянтина Курячого

В останню неділю січня у спортивному залі ЗОШ № 2 селища Високого відбувся традиційний Кубок з волейболу пам’яті Героя Радянського Союзу Костянтина Курячого.

На урочистому шикуванні учасників змагань привітали хлібом та сіллю, відкриття турніру завершилося виконанням гімну і підняттям національного прапору України.

Виборювали звання переможця команди з міст Харкова, Південного, Люботина, команда Артемівського спиртзаводу. Розподіл учасників турніру відбувся за класичною схемою: за допомогою жеребкування команди були розділені на дві підгрупи, переможці яких і зустрілися у фіналі. Цікавим виявилося дербі, в якому на волейбольному майданчику зустрілися команди «Южний -1» і «Южний - 2» м. Південне. Обі два колективи йшли майже «м’яч у м’яч» і мали можливість увійти у фінал, але гравці з «Южний - 1» виявилися майстерніше і, обігравши суперників, продовжили боротьбу за перше місце. 

Майже не було сумнівів в тому, що команда Артемівського спиртзаводу буде найголовнішим претендентом на звання «Володар кубку», адже цей колектив вже багаторазово з початку історії турніру ставав його переможцем. Ось і на цей раз, переграв своїх суперників по підгрупі, артемівці стрімко увірвались у фінал де дуже швидко і впевнено обіграли команду «Южний - 1» м. Південне. За традицією кожен гравець та тренер команди, яка посіла перше місце у змаганнях, залишили свої прізвища та підписи у Книзі пошани, що зберігається у засновників цього турніру.

Отже команда «Колос» Артемівського спиртзаводу отримала пам‘ятний кубок і диплом. Дипломами відповідних ступенів були нагороджені команди – призери змагань, також іменними дипломами і статуетками відмітили і кращих гравців турніру.

Ю. Авдєєва

Переглядів: 493 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: