MENU

13:56
Кубок “Закриття волейбольного сезону 2016-2017р. р. серед ветеранів спорту”

    15 квітня в спортивному залі ЗОШ смт.в.Бурлук пройшов Кубок закриття волейбольного сезону 2016-17р.р. серед команд ветеранів спорту (35+). 
    Минув зимовий сезон, минули волейбольні баталії серед ветеранських команд, по переду весна та сьогодні погодні умови сприяли для проведення саме волейбольних змагань сніг та дощ. 
    Для закриття сезону в спортивному залі зібрались чотири команди «Сокіл» та «Бурлук» (обидві смт.В.Бурлук), «Ветеран» (с.Григорівка) та збірна села Червона Хвиля. 
Змагання пройшли за коловою системою, кожен з кожним, з регламентом - два сети до 25 і одна партія до 15. 
    Цього дня беззаперечним лідером була команда ветеранів «Сокіл», яка одержала три перемоги над своїми суперниками з рахунком 2:0. З двома перемога в своєму резерві, спочатку над командою «Ветеран» та важкою, вольовою перемогою над командою с.Червона Хвиля, поступившись лише лідеру на друге місце виходять ветерани команди «Бурлук». 
    В зустрічі між командами «Ветеран» с.Григорівка та с.Червона Хвиля, в затяжній боротьбі перемогу з рахунком 2:0 святкували гравці команди «Ветеран», вони і посідають відповідно третє місце. 
    Вітаємо ветеранів команд з закриттям чергового волейбольного сезону, тепер ми зустрінемось на майданчиках для пляжного волейболу. 

 

Р.Зоренко
Фото

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 595 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: