MENU

15:25
Куп’янчани офіційно відкрили змагальний сезон з літніх видів спорту

07 червня на чудово підготовлених до спекотного спортивного літа майданчиках піщаного стадіону на живописному березі річки Оскіл (центральний пляж м.Купянська) офіційно стартував цьогорічний літній спортивний сезон. Відкривали сезон прихильники активного дозвілля та здорового способу життя змаганнями з пляжного футболу та волейболу.

Сім чоловічих колективів з Куп’янського та Дворічанського районів, бажаючих помірятися силами у пляжному волейболі, розіграли між собою одноколовий турнір.

Боротьба на піщаних кортах виявилась не менш спекотною, ніж погода. Жодній команді не вдалося уникнути поразки, а інтрига з розподілом призових місць зберігалась до останнього розіграшу м’яча. На фініші змагань дві команди набрали найбільшу кількість перемог і суддям довелося враховувати додаткові показники для виявлення переможця. Володарем головний трофею  стали гравці команди «Родіна» (О.Рущак\Д.Дацик). Друге місце теж за дворічанами - волейбольним дуетом «Тайм» (А.Глушко\С.Обухов). На третю сходинку піднялась куп’янська команда «Оскіл» (Р.Тепляков\Д.Руденко), які теж за додатковими показниками обійшли дворічанський “Факел-Ветеран” (В.Домнін\М.Карпович), що став четвертим.

Вручаючи грамоти призерам і кубок переможцям директор КУФКС «МЦФЗН «Спорт для всіх»-«Спартак»» А.Москаленко подякував всім учасникам змагань за любов до спорту та бажання особистим прикладом популяризувати заняття пляжним волейболом, подякував вболівальникам за палку підтримку команд. Побажав всім здоров'я, стабільного мирного життя, позитиву та схильності фортуни в наступних волейбольних турнірах.

 

Послідовно виконуючи програму розвитку пляжних видів спорту Куп’янська федерація волейболу разом з «МЦФЗН «Спорт для всіх»-«Спартак»» вже втретє провела змагання в категорії «Мікст», присвячені святкуванню Дня Конституції України, які завжди викликають великий інтерес у учасників та вболівальників. Переможцями цього разу стала пара О.Золотарьова-В.Домнін. Друге місце посіли Ю.Заруба-В.Холодков. Бронзові нагороди дістались дуету О.Баланова-С.Костюченко.

В.Домнін

Фото - КУФКС «МЦФЗН «Спорт для всіх»,  В.Домнін

Переглядів: 496 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: