MENU

14:03
Куп’янські волейболісти вперше стали тріумфаторами обласної спартакіади серед команд першої групи!

    21 квітня 2017 року на базі Харківського обласного вищого училища фізичної культури та спорту визначали кращий чоловічий волейбольний колектив серед команд першої групи. Ці традиційні змагання відбуваються в залік Спартакіади з видів спорту серед районів Харківської області та міст обласного значення - 2017.
    В цьому році п’ятнадцять команд першої групи завітали в Харків і мали за мету здобути кращі залікові бали в скарбничку спартакіади. На попередньому етапі збірні колективи районів та міст було розділено на чотири підгрупи. Переможців в групах визначали за результатами колових турнірів, які було зіграно з скороченою кількістю «малих» сетів. На наступному етапі переможці груп виходили у півфінальну стадію змагань.
    Збірна міста Куп’янськ, як срібний призер минулорічної першості, потрапила до числа “сіяних” команд і за результатами жеребкування увійшла до другої групи, разом з волейболістами з Зміївського, Нововодолазького та Харківського районів. Впевнено здобувши три сухі перемоги куп’янчани пройшли до півфіналу де на них вже чекали одні з фаворитів турніру – волейболісти з Балаклії. 
В цьому півфіналі перший сет був за балаклійським хлопцями з більш ніж подвійною перевагою. Та головна боротьба розгорнулась саме в наступних двох сетах, де двічі перемогу з відривом у три м’ячі здобувала збірна Купянська. 
    В другому півфіналі досвідчена команда з міста Первомайський здобула впевнену перемогу над командою Дергачівського району.
    Підсумкова гра турніру нагадувала минулорічний фінал між збірною Куп’янська та міста Первомайський. Нагадаю, що в тому році перемогу в двох сетах здобули більш досвідчені волейболісти з Первомайська. А в цьому перемогу у фіналі вже святкували їх візаві, які на протязі обох сетів (25:19, 25:20) контролювали хід гри. 
    “Попередні чотири роки наша команда постійно виходила до стадії півфіналів, а три останні здобувала нагороди першості. І ось, здолавши свого головного конкурента спортсменів з Первомайського, ми, вперше в історії волейболу Куп’янська, на вершині п’єдесталу обласної спартакіади. Дякую усім хлопцям які сьогодні продемонстрували злагоджену командну гру і бажання перемагати. Хочу окремо відмітити натхненну гру Дмитра Янчука, що додавала впевненості всій команді… 
    Вважаю що вирішальним чинником в підготовці команди до успішного виступу на спартакіаді стала участь команди «Оскіл» (базова команда збірної міста Куп’янськ) у відкритій першості Дворічанського району, де в напружених іграх ми змогли відточити командну взаємодію…”, – поділився формулою перемоги голова Куп’янської міської федерації волейболу Тепляков Роман, який взяв на себе організаційний тягар у підготовці команди до виступу.
    Відділ фізичної культури та спорту міста Куп’янськ висловлює подяку за допомогу в організації виступу команди на обласних змаганнях начальнику Куп’янського лінійного відділку управління магістральних газопроводів Максиму Володимировичу Зикіну.
 
В.Домнін
Фото: Ю.Фефілов, соціальна мережа “ВКонтакте”

Розвиток подій на цьому турнірі в минулому році можна прослідити за посиланням – 
http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/kup_janski_volejbolisti_sribni_prizeri_spartakiadi_oblasti_2016_roku_z_volejbolu/2016-04-20-1488

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 771 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: