MENU

07:31
Майстер-клас від майстра спорту!

  З метою формування сталого інтересу до спортивних занять 14 травня на базі Дворічанського ДЮКФП «Юність» було проведено відкрите тренування з волейболу, учасниками якого стали юнаки старшої і середньої вікової категорії волейбольних гуртків нашого клубу. Для обміну досвідом і вдосконалення тренувального процесу у вихованців високого рівня підготовки на відкрите тренування були запрошені керівники гуртків Дворічанського ДЮКФП «Юність». Провів тренування майстер спорту з волейболу, головний тренер волейбольного клубу «Збірна Харківської області – Юридична академія» Сергій Коваленко. Нагадаємо, що Сергій колишній вихованець нашого спортивного закладу, в минулому капітан юніорської волейбольної збірної України, володар Кубку України в складі команди «Юридична академія», чемпіон України в складі харківського «Локомотива». Коли випадає нагода, від підтримує ігри команд нашого клубу на обласних турнірах як вболівальник, активно приймає участь в роботі республіканської, Харківської і Дворічанської федерацій волейболу.

    Цього разу Сергій подарував ДЮКФП «Юність» професійні волейбольний м’яч з особистим автографом і волейбольну сітку з антенами. Під час знайомства і привітання, заступник селищного голови, палкий вболівальник, Перепелиця Олександр Васильович, вручив Сергію Володимировичу подяку за значний особистий внесок у розвиток спорту Дворічанщини, активну громадську і життєву позицію від Дворічанської селищної ради. На початку заняття було приділено увагу послідовності розминки, груповим вправам з м’ячем спрямованим для кращого засвоєння технічних елементів гри. В другій частині тренування відпрацьовували командну взаємодію і особисті дії гравців під час «догравання». Окрему увагу було приділено типовим помилкам гравців кожного амплуа на цій стадії гри. В продовженні заняття Сергій розповів про «теоретичну» підготовку до кожної гри – розбір дій суперника, аналіз спортивної статистики.

    А закінчилось тренування традиційно – відповідями на питання і фотографуванням на пам'ять. Родзинкою тренування стала можливість для юних волейболістів сфотографуватись з бронзовими нагородами чемпіонату України і кубком за третє місце з музею спортивних нагород клубу «Юридична академія». А щоб ця подія запам’яталась юнакам надовго, головний тренер вручив волейболістам солодкий кубок-торт від «Юракадемії». Заняття відбувались з дотриманням карантинних рекомендацій під наглядом медичного працівника.

 

Володимир Домнін

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 385 | Додав: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: