MENU

13:42
«Ми втратили відданого друга волейболу»

Передчасна смерть першого віце-президента ФВУ, голови Директорату ФВУ, члени Виконкому НОК України Олександра Бібера не залишила байдужою спортивну громадськість України.

На адресу Федерації волейболу України надходять співчуття від багатьох організацій та від славетних спортсменів, які знали Олександра Михайловича особисто, цінили його високі людські та професійні якості.

«Від імені Олімпійської родини України з глибокою скорботою висловлюю щирі співчуття з приводу важкої втрати, -- відзначив у своєму листі на адресу ФВУ президент НОК України Сергій Бубка. – Важко переоцінити внесок Олександра Михайловича у розвиток українського волейболу та олімпійського руху. Все своє життя він із честю правдою й вірою служив його Величності Спорту. Цей талановитий спеціаліст залишив по собі добру пам’ять і значний слід на олімпійській ниві нашої країни. Вся Олімпійська родина України сумує разом з вами».

«Олександр Бібер залишиться в моїх думках надзвичайно доброю і прекрасною людиною, відданим другом волейболу. Молитимусь за упокій його душі», -- так відреагував на сумну звістку Секретар змагань ЄКВ Кшиштоф Туровскі.

«Всеросійська Федерація Волейболу приносить свої глибокі співчуття рідним, близьким і колегам у зв’язку з передчасною смертю Генерального секретаря Федерації Волейболу України Олександра Бібера. Ми втратили свого товариша, друга і безмежно відданого волейболу колегу», -- йдеться у листі президента EEVZA, виконавчого директора ВФВ Володимира Паткіна.

Із смутом та жалем сприйняв трагічну новину олімпійський чемпіон 1980 року Федір Лащонов: «Висловлюю жаль та співчуття рідним та близьким Олександра. Дуже сумно, що з життя пішла така людина. Його внесок у розвиток українського волейболу важко перебільшити. Пам’ять про цю людину буде довго жити в серцях людей. В першу чергу у людей, небайдужих до волейболу».

Свої щирі співчуття також висловили Федерація волейболу Харківської області, Асоціація ветеранів волейболу України, керівництво міста Сєвєродонецьк і колектив волейбольного клубу «Сєвєродончанка».

Олександр Михайлович Бібер своєю любов’ю до улюбленої справи – волейболу – об’єднував нас усіх…

Церемонія прощання з Олександром Бібером відбудеться у суботу, 21 березня, о 12-й годині у Львові за адресою вул. Пекарська, 52.

 

 

Прес-служба ФВУ

Переглядів: 487 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: