MENU

13:15
На “екваторі” першості Куп’янська - 2016

     Минулими вихідними відбулись ігри третього туру відкритої першості Купянська – 2016. Першими, на майданчику фізкультурно-оздоровчого комплексу в с.Ківшарівка, свою гру провели команди “Здоровя” та “Ветаран”.

 

«Здоров’я» (смт.Ківшарівка)- «Ветеран» (смт.Дворічна)   -     0-3

(11:25, 17:25, 20:25)

    Вже традиційно, на початку гри, номінальні господарі майданчика ківшаровські волейболісти “шукали” оптимальну ігрову схему. В цьому “пошуку” вони практично без боротьби і поступились в стартовому сеті. А ось другий та третій сет пройшли за рівної боротьби між командами. Волейболісти обох колективів мали красиві моменти на подачі, в атаці і в захисту. Та в кінцівках обох сетів більш зіграний колектив дворічан виглядав переконливіше, завдяки вдалим атакам М.Бабая. Друга суха поразка “Здоров’я” залишає їм мало шансів “зачепитись” за п’єдестал, а “Ветеран” здобувши три очки перемістився на друге місце в турнірній таблиці.

Команда Ковшаровки

 

    Друга гра третього туру відбулась в ігровому залі спортивного комплексу “Локомотив” в селищі Куп’янськ-Вузловий. Того дня залізничники стартували в чемпіонаті грою з командою трансгазівців - “ЛВУМГ”.

 

«Локомотив» (смт.Куп’янськ-Вузловий) - «ЛВУМГ» (м.Куп’янськ)   0-3

(19:25, 21:25, 23:25)

«ЛВУМГ» (м.Куп’янськ)

     Маючи певні кадрові проблеми “Локомотив” все рівно намагався нав’язати боротьбу одному з лідерів змагань. Здолавши залізничників в трьох сетах колектив “ЛВУМГ” очолив турнірну таблицю чемпіонату.

     Нагадаємо, в цьогорічні першості Купянська п’ять колективів розігрують першість в одне коло. Попереду у команд ще два тури за результатами яких і визначиться переможець.

 

В.Домнін

Переглядів: 627 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: