MENU

11:30
НА КУБОК НАРОДНОГО ДЕПУТАТА


В спортивному залі ДЮКФП "Юність" відбувся весняний волейбольний турнір серед чоловічих ко¬манд на кубок народного депутата України Дмитра Олексійовича Шенцева. Започаткований турнір відбувся вперше, але віриться, що він стане традиц¬ійним. Саме про це у вітальному слові на відкритті змагань наголосив Дмитро Олексійович і подякував учасників за любов до спорту та пропаганду здоро¬вого способу життя.
Чотири визнані лідери чоловічого районного волейболу подарували вболівальникам незабутні моменти чудової гри, красиві ігрові моменти та інтригу. Зігравши кожен з кожним, команди виявили найсильнішого і призерів.
Розпочали змагання волейболісти колодязненського "Факела" і "Родины" з Жовтневого. І поки перші намагалися налагодити ігрові зв'язки, останні впев¬нено довели до перемоги перший сет - 25:14. В другій партії команди ніби помінялися ролями і вже переміг "Факел" - 25:13. У грі на тайм-брейку до зміни сторін точилася рівна боротьба, про що свідчить рахунок -8:7. А завершення партії вдалося більш досвідченим колодязнянам - 15:9 і 2:1 у грі.
Вільшанська "Нива" у другому поєдинку проекзаменувала рідкодубівський "Колос" - 2:0 (25:20; 25:23). Рідкодубівці, хоча і намагалися чинити опір, проте більш впевнено на майданчику виглядали їх опоненти.
Волею жереба вільшанцям довелося грати дру¬гий матч поспіль. Тепер проти "Родины". Помітна була перевага вільшанських волейболістів в атаці і у грі на блокуванні. А в кінцівці партії вирішальну роль відіграв досвід окремих гравців "Ниви", які за¬безпечили перемогу - 25:20. В другому ігровому відрізку "Нива" вела гру аж до рахунку 20:15, а потім гра кардинально змінилася. Сім поспіль здобутих очок за рахунок чіткої роботи при блокуванні і вда¬ле догравання вивели в лідери партії волейболістів "Родины", які блискуче провели кінцівку і встановили рівновагу в рахунку за партіями - 25:23. Тайм-брейк подарував масу емоцій і несподіванок. Впіймавши кураж, молоді гравці "Родины" повели в партії. Як наслідок, 8:4 при переході. Далі перевага
зросла до двозначної - 12:6. Напружене нервове за¬вершення. Рахунок рівний - 14:14. І тут міцнішими нерви виявилися у молоді. Отже, 16:14 у партії, 2:1 за грою перемогла "Родина".
Свій другий поєдинок на турнірі програв "Колос". Цього разу "Факел" двічі з однаковим ра¬хунком (25:17) обіграв суперників. І відразу наступ¬ний поєдинок довелося грати рідкодубівцям, де вони мали змогу "зачепитися" за призове місце. "Родина" впевнено вела - 24:17, але значну перевагу не втри¬мала. Фантастичне завершення у виконанні гравців "Колоса" принесло їм перемогу –27:29. У другому відрізку гри точилася рівна боротьба, а завершення партії більш злагоджено провели волейболісти "Родины" - 25:22. У вирішальному сеті молоді гравці "Родини" довели свої зазіхання на лідерство до пе¬ремоги: 15:9, в партії - 2:1. "Колос", зазнавши трьох поразок, першим з команд вирішив свою долю - четверте місце.
Доля турніру вирішувалася в останньому поєдинку. "Нива"-"Факел" - матч добре знайомих су¬перників. Перемога в матчі будь-якої з команд озна¬чала остаточну перемогу в турнірі.
Більш зібрано розпочали вільшанці і перемогли в першій партії - 25:18. Всі чудово розуміли, що боротьба ще попереду. Тому протилежний рахунок в другому сеті став, скоріше, закономірністю. Зі старту третьої партії вільшанці пішли у відрив, колодезнянці наздогнали і вийшли вперед. Потім вже "Нива" наздоганяє і вирівнює рахунок - 10:10. На завершен¬ня поєдинку більше сили зберегли гравці "Факела", які й довели гру до перемоги. Рахунок вирішальної партії - 15:11, а матчу - 2:1.
Таким чином, "Факел" став першим володарем кубка народного депутата України Д.О. Шенцева. За додатковими показниками - "Родина" друга, а "Нива" замкнула трійку.
За перше і друге місця команди були нагород¬жені пам'ятними кубками і грамотами, за третє - гра¬мотою. Були відзначені кращі гравці у кожній команді. Всі команди турніру одержали в подарунок від народного депутата м'ячі, а переможців кубка України з пляжного волейболу у закритих приміщен¬нях, серед юнаків 1999 року народження у складі Артура Глушка і Артура Романенка було нагород¬жено комплектом волейбольної форми.

Віктор Каща
"Дворічанський край”
№21-22 від 17.03.2012

фото В.Домнін - Здесь
Переглядів: 916 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
1 Вадя М.  
"игроки команды Колос Шаповалов Валентин и Гульмен Андрейjpg" - у Андрея фамилия Ткачев smile

2 Владимир  
Они его так в протокол занесли. Он теперь по уровню как "Вадим", тот который "Борода". На майке только еще не набили. happy smile happy

3 1  
А Шаповалов в новой команде?

4 Дима Д  
дада Гульмен будет как Хамутских єто точно))))

Имя *:
Email *:
Код *: