MENU

10:05
Начало сезона 2014 в Харьковском районе


Початок нового, 2014 року відзначився низкою подій, які традиційно відкривають спортивний сезон у Харківському районі.

Відбулися традиційні кубки з волейболу пам’яті  видатних земляків:  
- активіста фізкультурного руху Г. Я. Ляшенка, який проходив у м. Південне, де головну нагороду турніру виборювали команди з м. Мерефа, Південне (2 команди), Харків, сел. Пісочин. Безперечним лідером змагань а також володарем кубка стала команда «Пісочин - Сонар» сел. Пісочин, яка не програла жодної гри, більш того – всі ігри були зіграні  з «сухим» рахунком.
- пам’яті Героя Радянського Союзу Костянтина Курячого, який вже 41 - й раз відбувся на спортивній базі сел. Високий. Команди з м. Люботин, Мерефа, Південне                 (2 команди) взяли участь у цьому турнірі з багаторічною історією. Напружена боротьба точилася за кожне очко у кожній грі, адже в боротьбу вступили одні з найсильніших команд у районі. Після серії ігор, які проводились за коловою системою, лідером змагань стала команда з м. Люботин, яка вже неодноразово виборювала звання переможця цього турніру;
- пам’яті Героя Радянського Союзу Івана Підкопая (сел. Безлюдівка), в якому взяли участь спортсмени з м. Мерефа, сел. Безлюдівка, с. Стрілече, с. Елітне. Амбіційно, динамічно і видовищно проходила кожна гра турніру, а вболівальники галасно і емоційно підтримували гравців. В боротьбі за лідерство команди йшли буквально «очко в очко» в своєму прагненні досягнути вищого ступеню спортивного п’єдисталу. Отже, після серії ігор, які проходили за круговою системою, визначився переможець змагань – команда «Мерефа» м. Мерефа

Також відбулися традиційні кубки відкриття сезону з волейболу 2014 року:
- серед команд Західної підгрупи, в якому взяли учать гравці з м. Мерефа, сел. Безлюдівка, с. Стрілече, с. Циркуни, с. Елітне. Найбільш результативною командою стала «Лідер» с.Елітне. Не дивлячись на один програш команді з м. Мерефа, три зустрічі гравці команди «Лідер» виграли з «сухим» рахунком 2:0 і стали фаворитами змагань;
- серед команд Східной підгрупи. Спортсмени з с. Липці, с. Циркуни, с. Лук’янці «коштували на зуб» одне одного на волейбольному майданчику спортивної бази с. Циркуни. За підсумком всіх ігор абсолютним лідером змагань  стала команда «Ветеран» с. Циркуни, яка не програла жодной гри і виборола звання переможця.
У кожному турнірі Харківським районним спортивним клубом команди – переможниці були нагороджені пам’ятними кубками і дипломами, а команди – призери – дипломами відповідних ступенів. Також іменними дипломами були відзначені кращі гравці турнірів.
З 02 лютого розпочався чемпіонат Харківського району з волейболу серед команд вищої і першої ліг. У вищої лізі грают 5 команд: з м. Південне (2 команди), м. Люботин,  сел. Пісочин (2 команди). Команди першої ліги розбиті на підгрупи за територіальним принципом. У Західну підгрупу увійшли команди з м. Мерефа, сел. Безлюдівка, с. Елітне, с. Стрілече. До Східної підгрупи належать команди з с. Циркуни (2 команди), с. Липці, с. Лук’янці (2 команди).

Отже, чемпіонат з волейболу триває, а інформацію щодо перебігу подій у волейбольному житті Харківського району Ви можете отримувати на нашому сайті по мірі надходження  інформації.

Календар ігор ТУТ

Фотографій зі змаганнь ТУТ
Переглядів: 613 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: