MENU

17:11
«Новорічний кубок» в Дворічній.

19 грудня на майданчику КЗ «ДЮКФП «Юність» визначився цьогорічний переможець традиційного «Новорічного кубку» з волейболу серед чоловічих команд.
В боротьбі за цей трофей стартували три колективи – «Факел», «Нива» та «Родник в Тополях». Відмітимо, що всі команди в цьому сезоні виступають в значно оновлених складах, а «Нива» взагалі відновила свою виступи у волейбольних турнірах після кількарічної перерви.


За умовами змагань команди зіграли між собою в одне коло. Ігри з обов’язкових трьох сетів, з головним чинником при визначенні переможця – у кількості перемог.
Розпочали турнір вільшанська «Нива» та «Родник в Тополях». Топольчани досить впевнено перемогли в перших двох сетах. А далі вже вільшанці «знайшли» свою гру і зуміли відіграти один сет на свою користь (2-1).
В наступній грі «Нива» впевнено перемогла колодезнянський «Факел» (3-0), у якого відверто не пішла гра в цьому поєдинку.


В заключній грі топольчанам, щоб стати переможцем, було досить перемоги з будь-яким рахунком, а «Факел» при всіх можливих варіантах залишався третім. Однак саме такий, «невмотивований» «Факел» зумів показати яскраву гру, підіймаючи важкі м’ячі у захисті і «пробиваючи» груповий блок суперника. Перемога «Факела» 2-1 вивела на перше місце команду «Нива»!


Захід відбувся з дотриманням карантинних рекомендацій.

Володимир Домнін

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 289 | Додав: | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: