MENU

11:37
Новорічний турнір з волейболу пляжного у приміщеннях 2017

    24-25 грудня в Харкові відбувся Новорічний турнір з волейболу пляжного у приміщеннях 2017 серед дівчат 2001 -2002 р.н. та молодше.

    На турнірі виступили дев’ять команд: три команди Житомира, три команди Суми, команда Первомайського Харківської області, команди ВК «Кенгуру» Харків. Слова привітання для тренерів, учасниць та суддів були сказані Головою комісії волейболу пляжного ФВУ Задорожним Валерієм Вікторовичем, а також гарні побажання почесних гостей: тренери збірних чоловічих команд Кулініча Олексія та Самодая Валерія.

    Всі ігри були дуже інтересними та відповідальними в рамках підготовки до Зимового Чемпіонату України 2017 з волейболу пляжного у приміщеннях. Все ж таки перше місце за господарями: Нагорна Анастасія та Ярмолюк Катерина – команда ВК «Кенгуру»/Житомир, тренер Зінченко А.В.

    Та вже за традицією призових місць на трунірах з волейболу пляжного команди міста Суми: друге місце - Донська Дарія та Резникова Христина (тренер Самодай В.І.), третє місце – Ярова Тетяна та Торчака Вероніка (тренер Турченик В.Ф.).

     Дівчата отримала ігровий досвід, призові гроші та гарний настрій на подальшу працю в улюбленому виді спорту.

Дякуємо всім, організаторам, тренерам, учасникам!

Анжела Зінченко

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 666 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: