MENU

17:43
Обмін знаннями на першому семінарі ЄКВ для супервайзерів
У столиці Угорщини, Будапешті, відбувся семінар, організований Європейською волейбольною конфедерацією, для супервайзерів ЄКВ.

До початку чергового єврокубкового сезону у волейболі залишилося вже не так багато часу. Він стартуватиме у жовтні. З метою ефективної підготовки до змагань Європейська волейбольна конфедерація організувала семінар, розрахований для делегатів ЄКВ, які працюватимуть у сезоні-2015/2016 у поєдинках Кубку ЄКВ та Кубку виклику.

Слід відзначити, що подібного роду захід став першим. Якщо в Лізі чемпіонів семінари для супервайзерів проводяться регулярно, то акцент на Кубку ЄКВ та Кубку виклику робиться вперше.

У семінарі взяли участь представники 21 національної федерації, в тому числі і України. Федерацію волейболу України на заході представляв Голова Директорату ФВУ Геннадій Кондаков.

Перед слухачами семінару виступили президент Єврокубкової комісії Райет Умс (Нідерланди), її секретар Наталія Костульська (Польща), а також координатор змагань ЄКВ Метью Роджерс. Вони висвітлили різні теми, серед них, зокрема, технічне вимоги до європейських кубкових поєдинків, процес реєстрації команд, а взаємодія між ЄКВ та клубами.

Семінар проходив в інтерактивному спілкуванні і складався як з теоретичних, так і практичних занять. Як відзначив представник Федерації волейболу України Геннадій Кондаков, зустріч була дуже корисною з точки зору налагодження роботи супервайзерів у майбутньому сезоні.

Президент Єврокубкової комісії Райет Умс також наголосив на важливості даного заходу: «Ми давно планували цей семінар, і я з гордістю можу стверджувати, що наше починання є успішним. Це був не просто курс лекцій. Це можливість обмінятися знаннями і досвідом між людьми, які відіграють провідну роль у проведенні змагань».

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами ЄКВ

Переглядів: 500 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: