MENU

23:59
ПЕРЕМОЖЦІ ЗАЛІКУ СПАРТАКІАДИ

         Минулого тижня в конференц-залі стадіону «Металіст» (м. Харків) відбулося засідання колегії Департаменту молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації. В роботі колегії взяли участь представники Дворічанського району: керівник апарату райдержадміністрації І.М.Шаренко, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Н.І.Коваль і директор районного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» В.В.Каща.

         Після вирішення питань порядку денного в роботі колегії, відбулося урочисте нагородження номінантів спортивного 2015 року. Приємним моментом для наших земляків стало нагородження представників району за перше місце в загальному заліку Спартакіади області з видів спорту на Кубок обласної державної адміністрації по другій групі (сільські райони). Кубок за перемогу в змаганнях Спартакіади вручив Директор Департаменту В.В.Кириленко.

         Таким чином, наш район третій рік поспіль утримує пальму першості в заліку обласної Спартакіади і не збирається збавляти обертів. Нагадаю, що за минулий рік дворічанські спортсмени здобули перемоги у змаганнях з російських шашок, волейболу класичного (чоловіки) і волейболу пляжного (чоловіки); посіли другі місця в змаганнях з волейболу класичного і волейболу пляжного серед жіночих команд та вибороли третє призове місце в змаганнях з баскетболу. Окрім вище названих видів, представники району стартували ще у змаганнях з футзалу і шахів, де посіли п’яті місця, а також у змаганнях з настільного тенісу, де фінішували лише десятими. Отож, стартувавши в дев’яти видах програми з дванадцяти, спортсмени району здобули переможний результат. Отримавши в залік двадцять очок (за найменшою сумою місць, де враховується вісім кращих результатів) наші спортсмени опинилися на вершині. Друге місце вибороли представники Великобурлуцького району (23 очки), а трійку призерів замкнули спортсмени Близнюківського району (27,5 очок).

         Стартували змагання обласної Спартакіади 2016 року. Хотілося б побажати спортсменам нашого району і надалі високо тримати підняту планку, гідно представляти район на змаганнях різного рівня, не збавляти обертів і здобувати нові перемоги!

В. Каща

 

P.S.

Пам’ятними Кубками Департаменту у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації за здобуті результати в обласній Спартакіаді з видів спорту 2015 року, серед районів та міст обласного значення, (І група) були нагороджені:


- І місце - Дергачівський район

- ІІ місце - Харківський район

- ІІІ місце - м. Первомайський

 

серед районів ІІ групи були нагороджені:

- І місце - Дворічанський район

- ІІ місце - Великобурлуцький район

- ІІІ місце - Близнюківський район

 

Посилання за темою:

Нагородження переможців спартакіади 2015 року - http://dmskh.gov.ua/novini/1658-0000001

 

Підведення підсумків спартакіади 2014 року - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/pidsumki_xxv_spartakiadi_kharkivskoji_oblasti/2014-12-03-1053

 

Нагородження переможців спартакіади 2014 року - http://volley-kharkiv.ucoz.ua/news/vidbulos_nagorodzhennja_prizeriv_khkhv_spartakiadi_kharkivskoji_oblasti_u_komandnomu_zaliku/2014-12-12-1065

 

Переглядів: 602 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: