MENU

17:38
Переможна хода дворічан

    19 жовтня у Харківському обласному вищому училищі фізкультури і спорту м.Харкова відбулися фінальні змагання за програмою ХХІV Спартакіади області на Кубок голови обласної державної адміністрації з волейболу. 
    Дворічани були представлені чемпіонами району, командою «Родина», в складі Мальцев В., Сєрік М., Медяник Д., Денисенко В., Василець В., Дацик Д., Кущ В., Сало Р., Смігунов В. 
    На змагання прибуло 11 команд, які були розбиті на три групи. В одну групу, разом із дворічанами, потрапили команди Великобурлуцького, Печенізького та Краснокутського районів. Змагання в группах проводилися за коловою системою. На цій стадії великого опору завдала команда з Великого Бурлука, але рахунок 2:1 (19:21, 21:14, 15:13) на користь дворічан. З рахунком 2:0 були здолані команди з Печеніг та Красного Кута. І ось визначилися переможці у інших двох групах - команди Чугуївського та Кегичівського районів. За регламентом І-ІІІ місця розігрували команди-переможниці в групах теж за коловою системою.



    Фінальну стадію перші розпочали Дворічна-Чугуїв. У цій складній грі команда «Родіна» вирвала перемогу 2:0 (21:19, 21:15). Кегичівка здолала Чугуїв з рахунком 2:0. І ось фінальна гра Дворічна – Кегичівка. З перших хвилин дворічани захопили лідерство і довели гру до перемоги 2:0 (21:18, 21:14). Команда Дворічанського району - чемпіон області з волейболу! 
    Команда нагороджена кубком, медалями та грамотами Департаменту у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації.

 С.В.Ключко
Головний спеціаліст сектора
у справах  молоді та спорту
райдержадміністрації. 

Газета «Дворічанський край» 
№№ 87-88 від 02.11.2013р.

P.S.
Перемога у цих змаганнях затвердила Дворічанський район на першому місці в XXIV спартакіаді області з видів спорту серед районів і міст Харківщини по другій групі. 
Посилання на результати спартакіади - http://gusms.kharkivoda.gov.ua/sport/index.php?option=com_content&view=article&id=1691:-v----------&catid=1:2010-10-18-20-17-25&Itemid=2

P.P.S.
До речі, майже всі гравці команди переможниці отримали свій перший  змагальний досвід на турнірі «Волейбольні надії Дворічанщини -2008», започаткованим Васильом Івановичом Глушко, - почесним громадянином Дворічанського району. Приємно, що і через п’ять років ця команда зберегла свій склад і переможні традиції. 

P.P.P.S. 
Хлопці навіть фотографуються майже однаково.
Переглядів: 817 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: