MENU

19:28
Першість Великобурлуцького району з волейболу серед підприємств та організацій району, сезону 2017 року, 2 та 3 тури

«Сокіл» смт.В.Бурлук- «Бурлук» смт.В.Бурлук 3:0(25:18;25:11;25:14)
 

Першою грою туру було протистояння двох «столичних» команд, вболівальники сподівались на цікавий двобій. Нажаль, не збір у «Сокола» і відсутність пасуючого - Юрія Лещенко. Та цим не скористались гравці команди «Бурлук», яких підвели «тіж граблі» - не збір. В підсумку повна і беззаперечна перемога «Сокола».


«Маяк» с.Підсереднє – с.Хатне 3:0 (25:11;25:13;25:17)
 

Друга гра пройшла під диктовку гравців з с.Підсереднє, які на фоні свого суперника виглядали більш впевнено. Гравці команди з с.Хатне, є початківцями, та вони ще активно набираються змагального досвіду, і під час зустрічі відчутно набрали обертів в грі, та все ж рахунок 3:0 - перемога за «Маяком».
 

«ЗЕВС-Д» с.Андріївка – с.Червона Хвиля 3:0 (25:15;25:19;25:22)

 

В третій грі туру зустрічалась титулована команда «ЗЕВС-Д» с.Андріївка та команда з с.Червона Хвиля. Андріївці, впевнені в своїх силах, прибули не в оптимальному складі і навіть без тренера, який возив хлопчаків 2004р.н. на обласні змагання з волейболу. Гра виявилась цікавою, Червонохвильці надали гідний опір Андріївцям, і тільки досвід та зіграність и «ЗЕВСа» допоміг їм здобути перемогу.

 

с.Шипувате – ДЮСШ 3:1(25:19;25:20;19:25;25:21)

 

Зустрічались дві молоді у віковому цензі команди. Гра пройшла, майже, на рівних, та з невеличкою первагою шипуватців. Юну команду ДЮСШ, представляли юнаки, 10-11 класів, перед якими в першу чергу стоїть завдання – награти ігровий опит перед обласними змаганнями. Спокійно від партії до партії, в тренувальному режимі зустріч дійшла завершення з перемогою 3:1 на користь команди с.Шипувате.

 

«Факел» с.Катеринівка – с.Григорівка 2:3 (20:25;25:13;25:18;9:25;10:15)

 

Гра туру, більш нічого не добавиш, подарунок для вболівальників. Наприкінці ігрового дня, ніхто не чекав такого емоційного і красивого завершення. Зустрічались дві подвижні, технічні команди - «Факел» с.Катеринівка і с.Григорівка. Команда з с.Григорівка, на свій черговий тур першості району прибула з волейбольної першості Дворічанського району, де частина її гравців представляють команду «Факел» с.Колодяжне, тобто вона була вже розігрітою. Команда с.Катеринівка на гру зібрала практично повний склад і була налаштована тільки на боротьбу. Гра в кожному сеті була напружена, команди йшли м’яч в м’яч, перша партія завершилась з невеличкою перевагою команди с.Григорівка (25:20). По перерві, перелаштувавшись, команда с.Катеринівка, переломлює хід гри у свій бік - 25:13 за «Факелом». На емоційному підйомі, піймавши «кураж», гравці команди с.Катеринівка вийшли і на третю партію, в наслідок 25:18 на їх користь. Здавалось, що Катеринівську машину вже нічого не може зупинити, вони були в одному кроці від перемоги. Та коли гравцям команди с.Григорівка “запахло горілим” вони, що зветься «розривають» на майданчику свого суперника - 25:9, відплативши за попередні дві партії. Вирішальна п’ята партія, в залі у вболівальників емоції зашкалюють, на майданчику справжній, красивий волейбол. Знову команди йдуть м’яч в м’яч, жодна з команд не помиляється, очки набираються лише в добре розіграній комбінації. Переломним для двох команд стає рахунок 5:5, від якого команда с.Григорівка почала відрив, сет закінчився 15:10 на їх користь.

Ось так, минув другий тур першості Великобурлуцького району з волейболу.

 

Результати 3-го туру першого кола першості з волейболу

 

«Бурлук» смт.В.Бурлук- с.Хатне 3:0(25:20;25:11;25:20)

 

Розминкою для вболівальників, так можна назвати першу гру туру, в якій протистояли “столична” команда «Бурлук» смт. Бурлук та команда с.Хатне. В команді «Бурлук» в черговий раз можна відзначити не оптимальний склад гравців. Команда с.Хатне в повному зборі, навіть з’явились нові обличчя, що приємно позначилось на рівні гри команди. Команди зіграли на своєму рівні, гра була цікавою для обох команд, «Бурлук» підсилився молодими гравцями, в свою чергу Хатняни посилили гру в захисті на прийомі. На всі атаки від «Бурлука», гравці «Хатного» відповідали не аби яким прийомом, здавалось, що їх на майданчику більше ніж потрібно, вони діставали майже всі м’ячі, здавалось їх взагалі не можна «пробити», що робило гру цікавішою, як для команди «Бурлук» так і для вболівальників. Команда «Бурлук» здобула свою першу перемогу, та можу зазначити, вона далась їм не легко, хоч і рахунок за партіями 3:0 на їх користь. Гравцям команди с.Хатне, бажаємо не збавляти обертів.

 

«Маяк» с.Підсереднє – ТОВ «ЮРБОР-АГРО» с.Катеринівка 3:2 (25:20;25:19;16:25;20:25;15:13)

 

“Подарунок для вболівальників”, - в такій номінації перемогла друга гра туру, в якій зустрілись команда «Маяк» с.Підсереднє та команда ТОВ «ЮРБОР-АГРО»с.Катеринівка. Не дивуйтесь це не нова команда в чемпіонаті. В команди «Факел» с.Катеринівка з’явився меценат, в обличчі Склярова Юрія Петровича, який придбав гравцям команди форму і забезпечує підвіз команди на ігри, хлопцям бажаємо доброї гри, а таким людям як Скляров Ю.П. економічного процвітання.

Отже гра. Команда «Маяк» грала спокійно, без всіляких психологічних спадів, під чітким керівництвом наставника Олександра Вікторовича Посипайка. Не зважаючи на рахунок, команда дозволяла протягом гри виходити на майданчик навіть зовсім юним гравцям, що майже ніяк не позначалось на якості гри. Команда «ЮРБОР-АГРО» вийшла на майданчик в новій формі та гарному настрої, ще й за підтримки постійної групи вболівальників. Команди до гри підійшли в основних складах, що і подарувало глядачам красивий волейбол. Всі партії пройшли в рівній боротьбі. В першій та другій, партіях скориставшись помилками в нападі від команди «ЮРБОР-АГРО», «Маяк» робить відрив і здобуває перемогу, спочатку 25:20, а потім 25:19, і можна, вважати гру зроблено. Та з цим не погодились гравці «ЮРБОР-АГРО», що вийшли на третій сет зовсім іншою командою. Третя партія 25:16 а четверта 25:20 на користь Катеринівців. П’ята, вирішальна партія пройшла в рівній боротьбі та психологічній напрузі, про що свідчать таймаути, які команди почали брати вже за рахунку 4:1 («ЮРБОР-АГРО»), після чого гра трішки вирівнялась. З рахунком 8:5 на користь «Маяка» команди міняються майданчиками. Цей відрив «Маяк» зберіг до завершення партії, 15:13 на їх користь. Команда «Маяк» здобуває до свого резерву чергові два очки, а команда ТОВ «ЮРБОР-АГРО» с.Катеринівка, втрачає два очки, і до свого рахунку додає лише одне, що безумовно на руку лідерам.

 

«ЗЕВС-Д» с.Андріївка – ДЮСШ 2:3 (25:17;9:25;22:25;25:21;14:16)

 

Сенсація туру, більш нічого не скажеш, про цю гру. Зустрівся волейбольний «вовк» «ЗЕВС-Д» с.Андріївка та молоде «щеня» ДЮСШ. Гравцям команд без образ, бо в однієї команди грали гравці, що «з’їли не одну собаку на волейболі», а в іншій команді свого ігрового досвіду набирають юнаки, у яких на майданчику лише прорізаються зуби.

Приємно було спостерігати, протягом зустрічі за діями Віктора Михайловича Шестопалова, який є тренером в одній команді, та готує молоду команду ДЮСШ, - як то кажуть працює на два фронти. Перша партія закінчилась 25:17, де суперник не дав гравцям ДЮСШ навіть заграти, та ніхто нічого іншого і не думав. В другій партії у юнаків ДЮСШ, як то кажуть «поперло», як в прийомі так і нападі, що дало їм змогу відквитатись за першу партію 25:9 на їх користь. Третя і четверта партія пройшли в рівній боротьбі - спочатку 25:22 на користь «ЗЕВС-Д», потім 25:21 на користь ДЮСШ. І знову переможця виявить п’ята партія. Жодна з команд, не хотіла втрачати очків, та нажаль «нічиєї» в волейболі не буває. З початком сету, гравці «ЗЕВС-Д» помиляються в нападі, пробиваючи поверх блоку, а юнаки ДЮСШ на цьому добирали очки. Тільки на балансі виявився переможець, яким стали з рахунком 16:14 юнаки ДЮСШ. Вітаємо ДЮСШ з здобуттям перших залікових очок в першості, а гравці «ЗЕВС-Д» відтепер повинні тільки набирати обертів.

Дві зустрічі між командами с.Червона Хвиля – «Сокіл» смт. В.Бурлук та с.Григорівка - с.Шипувате, було перенесено.

Ось такі, сенсації третього туру першості Великобурлуцького району з волейболу.

 

Р.Зоренко

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 619 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: