MENU

23:57
Першість Великобурлуцького району з волейболу сезону 2017 року, 4 та 5 тури

Результати 4-го туру першості з волейболу

«Бурлук» смт.В.Бурлук- с.Червона Хвиля    3:0    (25:17; 25:21;25:19)


     Перша гра туру в черговий раз була розминкою для вболівальників, в ній протистояли команда «Бурлук» смт. Бурлук та команда с.Червона Хвиля. Цього разу команда «Бурлук» була в бойовому складі і мала намір дати гідний бій своєму супернику. Команда с.Червона Хвиля добиралась на гру в два заїзди, - стартовий склад, який вже розминався і був готовий до гри, а на під’їзді був другий. За рівнем гри, команди були майже рівними, дзеркальні помилки, стандартні розіграші, гра проходила в спокійному руслі, обидві команди просто отримували задоволення від гри. Перша партія закінчилась з рахунком 25:17 на користь «Бурлука». В другій партії команді с.Червона Хвиля прибула підмога, хоча це не позначилось істотно на грі, - 25:21 і 25:19. Дві поразки, команда «Бурлук» здобуває свою чергову суху перемогу і кладе до своєї скарбнички чергові 3 очки.



ДЮСШ - «Сокіл» смт. В.Бурлук    0:3    (13:25; 14:25; 20:25)


    Друга зустріч минула швидко. Зустрічались зовсім юна та доки ще не зовсім зіграна команда «ДЮСШ», до складу якої входять юнаки 10-11 класів, і команда, вже можна сказати, ветеранів волейболу «Сокіл» (смт.В.Бурлук), в якій з основного складу лише одному гравцю не “перевалило” за 35 років. Після останніх спортивних подвигів «ДЮСШ», глядачі сподівались на гідне протистояння з командою «Сокіл», та нажаль, протистояння з титулованим суперником змушувало гравців «ДЮСШ» на зовсім неприпустимі помилки: помилки при подачі, на прийомі, відповідно відсутність атаки, хоча декілька разів і зуміли зупинити суперника блокуванням. В свою чергу гравці «Сокола» грали в своє задоволення, вони в черговий раз підтверджують свій клас, навіть за відсутності провідного гравця І.Купіна та як наслідок - 3:0 на їх користь (13:25; 14:25; 20:25).


«ЗЕВС-Д» с.Андріївка – «Торнадо» с.Григорівка      1:3 (17:25;25:21;16:25;15:25)

 

      Гра туру, зустрічались команди «ЗЕВС-Д» (с.Андріївка) – «Торнадо» (с.Григорівка), два колективи які були гідні один одного. Вболівальники сподівались на красивий волейбол і вони його отримали. Протягом чотирьох партій на майданчику йшла, що зветься волейбольна битва, жодній з команд не можна було поступатись, бо переду ще багато вирішальних ігор, а головне треба ще потрапити до четвірки кращих, щоб змагатись за чемпіонство. Отже, гра, в першій партії гравці «Торнадо» не дали розколихатись своєму супернику і відразу пішли в атаку, що приносить їм перемогу 25:17. В другій партії, вже розігрівшись та отримавши «прочуханки» від тренера, «ЗЕВС-Д» бере реванш, 25:21. Та це і все на що у них вистачило сил цього разу. В третьму сеті у гравців «Торнадо» “поперло”, їм вдавались майже всі розіграші та подачі, можна сказати це був їхній спортивний день. В третій партії рахунок 25:16, в четвертій 25:15, - так гравці з с.Григорівка «розторнадили» своїх опонентів і набрали чергові три очки, а команді «ЗЕВС-Д» треба робити висновки, аби  зберегти шанси на потрапляння до четвірки, а головне продемонструвати гру гідну своїй команді.


с.Шипувате – «Маяк» с.Підсереднє    1:3    (14:25;18:25;25:20;17:25)

 

      Зустрічались дві рівні за класом гри команди с.Шипувате – «Маяк» с.Підсереднє, гра минула в спокійному руслі за невеличким лідерством «Маяка». В першій партії «Маяк» не дав своєму супернику “відчути” гру і в швидкому темпі доводить її до перемоги (25:14). В другій партії Шипуватці вже організували супротив і не давали змогу супернику значно відірватись в рахунку, та все ж цього було не достатньо - 25:18 перемога за «Маяком». Зібравшись по перерві, Шипуватці все ж беруть свій шанс в третій і здобувають перемогу (25:20). Виходячи з гри яку продемонстрували гравці команди с.Шипувате в третій партій, глядачі чекали на п’ять партій протистояння, та цього не трапилось. «Маяк» знову взяв гру в свої руки і довів гру до перемоги 25:15.


с.Хатне – ТОВ «ЮРБОР-АГРО»с.Катеринівка    0:3    (17:25;23:25;15:25)
 

     Останньою грою в цей день стала зустріч між командами с.Хатне – ТОВ
«ЮРБОР-АГРО» (с.Катеринівка), гра минула за повної переваги останніх. Хочеться відзначити настрій гравців команди с.Хатне, які завжди організовано приїздять на гру у зазначений час і завжди дають суперникам гідний опір, і з кожною грою набираються ігрового досвіду, це команда яка стала любимцями всіх вболівальників.

    Ось так, спокійно минув четвертий туру першого кола першості Великобурлуцького району з волейболу.

 

Результати 5-го туру першого з волейболу



«Маяк» с.Підсереднє - «ЗЕВС-Д» с.Андріївка     0:3    (0:25;0:25;0:25)

 

   Гравці команди «ЗЕВС-Д» с.Андріївка, прибули на гру в повному складі,  аби надолужити втрачені очки і гідно зіграти з командою «Маяк», яка від туру до туру демонструє впевнену гру. Та нажаль, цього разу команда «Маяк» не з’явилась на свою гру, навіть не попередивши команду суперника. Прикро, а хлопці їхали з м.Харків, залишивши свої справи, та що ж - 3:0 «ЗЕВС-Д» без гри здобуває свої три очки.


ДЮСШ - «Бурлук» смт.В.Бурлук    1:3   (18:25;24:26;25:22;20:25)

 

   Друга гра туру, в якій вболівальник сподівавсь на гідне протистояння молодої команди ДЮСШ проти нестабільної команди «Бурлук». Гра виявилась цікавою, нажаль через хворобу в команді ДЮСШ був відсутній  пасуючій, якого замінив тренер команди Віктор Шестопалов. Перша партія 18:25, друга  в рівній боротьбі 24:26 на користь бурлучан. А в третій вже ДЮСШ святкують перемогу 25:22. Та команда «Бурлук» цього разу продемонструвала всю свою майстерність і зіграла на одному подиху – перемігши в четвертій партії (20:25) вона здобуває свої чергові три очки.


«Торнадо» с.Григорівка - «Сокіл» смт. В.Бурлук 0:3 (17:25; 21:25; 21:25)

 

   Третя гра, гра п’ятого туру, де зустрічались дві цікаві своєю грою команди, - «Торнадо» та «Сокіл». Обидві підійшли до зустрічі серйозно, зібравши оптимальні ігрові склади. На вболівальників чекала запекла і красива гра.
Навіть не можна надати перевагу якійсь з команд, гра насправді була цікавою, команди йшли в кожній партії м’яч в м’яч, обидві тримали прийом і гідно атакували. Перша партія 25:17, друга партія 25:21, третя партія 25:21 на користь «Сокола». Зустріч була дійсно прикрасою туру, «Сокіл» здобуває важливі три очки в протистоянні з сильним опонентом.


ТОВ«ЮРБОР-АГРО»с.Катеринівка – с.Шипувате   3:0   (25:0; 25:0; 25:0)

 

   Команда «ЮРБОР-АГРО» повинна була зустрічатись з командою с.Шипувате, та нажаль останні теж не з’явились на майданчику, чим дарували своєму супернику три залікові бали.


с.Хатне – с.Червона Хвиля    1:3   (12:25;15:25;27:25;20:25)

 

   В останній грі туру зустрічались дві рівні за класом гри команди с.Хатне – с.Червона Хвиля. Гра минула в спокійному руслі, за невеличким лідерством червонохвильців, які і на цю  гру з’явились двома складами. В першій і другій партіях команда с.Червона Хвиля не дала своєму супернику навіть розігратись і на одному подиху доводить їх до перемоги 25:12, 25:14. В третій партії, розгнівавшись на свого суперника, гравці команди с.Хатне своєю завзятою грою на більше – менше здобувають перемогу 27:25. Як не прикро, та на більше їх не вистачило. Четверта партія  - 20:25 на користь червонохвильців.

    Ось такий він собі, тур непорозуміння.
Та першість триває і головне ще по переду!

 

Р.Зоренко

 

 

 

 

Категорія: Новости ФВХО | Переглядів: 626 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: