MENU

14:01
Пляжний волейбол до Дня Перемоги!

Дев’ятого травня на центральному пляжі річки Оскіл в смт.Дворічна відбувся турнір з пляжного волейболу присвячений святкуванню 70-ї річниці Дня Перемоги. Цей турнір відбувся за підтримки генерального директор ПСП “Вільшанське”, почесного громадянина Дворічанського району, Лебединського Віктора Івановича і зібрав кращі команди волейболістів-пляжників нашого району. Цими змаганнями вже традиційно відкривають «пляжний» сезон молоді і досвідчені спортсмени, щоб потім продовжити  спортивну боротьбу на різноманітних обласних та республіканських турнірах. 

На жаль того ранку, внаслідок прохолодної дощової погоди, були здвинуті в часі офіційні та святкові заходи, що не дало можливості прийняти участь в змаганнях багатьом юним спортсменам задіяним в святковому концерті. 

В протистоянні за «бронзові» нагороди між «Факелом» (В.Домнін, А.Кущ) та командою «Старт», що об’єднала досвідченого волейбольного ветерана М.Карповича та молоду надію дворічанського волейболу А.Глушка, вирішальним стала зіграність та змагальний досвід колодязнян, які зуміли нав’язати супернику зручну для себе схему гри. 

А доля «золотих» нагород вирішувалась в останній грі турніру між парою «Родина» (Д.Дацик, М.Сєрік), минулорічним переможцем обласної спартакіади і безумовним фаворитом змагань того дня та топільскою командою «Тайм» (С.Обухов, В.Василець). Стартова партія фіналу довела, що топільчани є гідними конкурентами  лідерам районного пляжного волейболу. Гравці впевнено забивали м’ячі на подачах суперника  і закінчилась ця “дуель” на користь «Родини» лише коли рахунок майже досягнув третього десятку. А вже в середині другого сету “Родина”, завдяки вдалим діям на блоці М.Серіка,  створила необхідний для остаточної перемоги очковий заділ. 

Отже, «Тайм» розпочав пляжний сезон «сріблом» «Кубку Перемоги», а гравці «Родини» своєю вікторією підтвердили статус лідерів районних змагань. Третя сходинка п’єдесталу за “Факелом”.
Під час церемонії закриття турніру всі призери були нагороджені дипломами і пам’ятними подарунками.
 
В.Домнін

Фото ТУТ

 

 

Переглядів: 559 | Додав: kiosik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: