MENU

23:02
Регіональний кубок з пляжного волейболу серед ветеранських команд, присвячений святкуванню Дня Незалежності та Дня міста Куп’янськ


24 серпня 2013 року, в рамках загальноміського заходу «Спортивне літо-2013», на спортивних майданчиках центрального пляжу м. Куп’янська відбувся регіональний кубок з пляжного волейболу серед ветеранських команд, присвячений святкуванню Дня Незалежності та Дня міста Куп’янськ.

Для участі в змаганнях були запрошені команди з селищ Ківшарівка, Шевченково, В.Бурлук, Дворічанського району та міста Куп’янськ. Організатори розділили сім заявлених команд на дві підгрупи, місця в яких були розіграні за коловою системою. Лідери груп сформували пари півфіналістів, які і продовжили боротьбу за нагороди.

В фіналі турніру зійшлися команди, що не зазнали жодної поразки на протязі змагань, - це «Маяк» (О.Ліньов, А.Торчило) з В.Бурлука та колодезнянський «Факел» (С.Чудопал, В.Домнін). Здобувши впевнену перемогу у фіналі «Факел» став переможцем турніру.

Третім призером змагань стала купянська команда «Дуплет» (С.Костюченко, Ю.Беркаш).

Також організатори пам’ятними подарунками відмітили ще одну купянську пару -«Ветерани» (М.Пацук, П.Корнигін), які, не зважаючи на сумарний вік команди 120 років, проявили дійсно бійцівські якості і великий спортивний азарт.

Нагородження переможців і призерів змагань провів Куп’янський міський голова Демченко Володимир Володимирович, який також привітав всіх учасників з святом, а  наприкінці церемонії запросив всіх до святкового столу, який був накритий рядом з майданчиками гостинними організаторами.

Організатори змагань вдячні за підтримку спортивного свята Гарнічеву Миколі (компанія «Телевізійні східні системи»), Стоянову Ігорю (фірма «Стоер») та приватному підприємцю Валентині Ошолік.

В.Домнін

Фото Артем Гетманський

Переглядів: 738 | Додав: volley-kharkiv | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: